Forum » Loža » Online knjige v angleščini
Online knjige v angleščini
Mare3 ::
Zanima me če obstajajo kakšne online knjige v angleškem jeziku s katerimi bi se postopoma naučil angleško. Moje trenutno znanje angleščine je dokaj slabo, kar pomeni da razumem veliko, pišem slabše, govorim pa še slabše. Zato sem prišel na idejo da bi skozi kakšne bolj enostavne knjige probal izboljšati svoje znanje angleškega jezika. Knjižnica in izposoja knjig odpade, ker bi verjetno vsakič ko bi si izposodil knjigo moral plačati zamudnino, vzrok je pa ta da me včasih tudi po cel mesec ni doma. Tako da kakšne zastonj internetne knjige bi mi zelo prav prišle. Hvala v naprej. LP
popster ::
ja, edini problem je da so gor bolj starejše knjige in s tem starejša angleščina, ki ji malo bolj tezka in malo bolj "mrtva"
Freezy ::
Če razumeš dobro, pišeš in govoriš pa slabše je dober način da znanje izboljšaš, tako da pišeš in govoriš. ;D
Boobiz ::
Prešaltaj na angleške podnapise pri filmih pa WoW začni igrat. Ko se boš pichkal z 13 letnimi froci, boš kar pošteno natreniral angleštino
I'm drunk, what's your excuse?
tony1 ::
Za začetek poskusi s preprostejšo angleščino (z nekompliciranimi izrazi oz. z omejenim naborom besed), fajn pa je da je slovnično pravilna, npr.:
http://simple.wikipedia.org/wiki/Main_P...
Obstajajo tudi skrajšane verzije knjig (abridged editions), ki so jih vse knjižnice polne (morda jih imajo tudi na Amazonu za Kindle), potem pa izbiraš verzije s 100, 200, 500 besedami.
http://simple.wikipedia.org/wiki/Main_P...
Obstajajo tudi skrajšane verzije knjig (abridged editions), ki so jih vse knjižnice polne (morda jih imajo tudi na Amazonu za Kindle), potem pa izbiraš verzije s 100, 200, 500 besedami.
Mare3 ::
Angleški podnapisi so dobra stvar ja jih že prakticiram vendar je spet problem da je potrebno ustavljanje filma če se kaj prehitro dogaja ne dojamem in moram še enkrat nazaj prevrteti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | angleščina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14585 (2183) | Grizzly |
» | Katere angleške knjige?Oddelek: Sedem umetnosti | 4815 (4048) | Yohan del Sud |
» | Knjige za učenje francoščineOddelek: Loža | 10220 (9329) | Okapi |
» | Domače branje: "Machiavelli, Niccolo. 1513. Vladar."Oddelek: Novice / Domače branje | 9090 (8082) | Manu |
» | Byron Romanje Grofiča HAroldaOddelek: Sedem umetnosti | 2534 (2438) | Saladin |