Forum » Kaj kupiti » Tiskalnik odločanje mnenja
Tiskalnik odločanje mnenja
brdi ::
Ew kupujem en mft in sicer gledam nekaj takega
Canon mg3150
in
Epson stylus sx235w
Ali bi kaj drugega priporočali z wifi in pa dokaj dostopnimi kartušaim
Zaslon če je ali ni vseeno tam do 120€ če bi bila res velika razlika drugače pa preko 80€ nebi kupoval.
Lp
Canon mg3150
in
Epson stylus sx235w
Ali bi kaj drugega priporočali z wifi in pa dokaj dostopnimi kartušaim
Zaslon če je ali ni vseeno tam do 120€ če bi bila res velika razlika drugače pa preko 80€ nebi kupoval.
Lp
Furbo ::
Naslov teme je tak, da sem bil 100%, da gre za kakega kitajca :D
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
SLO_Matej ::
Kar vzemi zgoraj omenjenega Canona MG3150, ponuja veliko za svojo ceno.
In pa. če želiš kakovosten tiskalnik s kakovostnim tiskom za zmerno ceno in ne predragimi kartušami, potem vzemi Canona. Če nočeš celega premoženja porabiti za kartuše, se izogibaj HP-ja.
In pa. če želiš kakovosten tiskalnik s kakovostnim tiskom za zmerno ceno in ne predragimi kartušami, potem vzemi Canona. Če nočeš celega premoženja porabiti za kartuše, se izogibaj HP-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO_Matej ()
brdi ::
Sicer k temu canonu sem se najbolj nagibal gledal sem tudi tega hpja ampak n ačeloma ne rabim nekakšnega zaslončka. kartuše pa so tut kr zasoljene orginalne... tak da mislim da bo ja tisti canon prišel na mizo :D
Aia furbo če nisi nič pripomnil k prvemu postu bi še lahko tole izpustil. Takšne stvari mi gredo precej na živce. Samo da smetite s takimi posti....
lp
Aia furbo če nisi nič pripomnil k prvemu postu bi še lahko tole izpustil. Takšne stvari mi gredo precej na živce. Samo da smetite s takimi posti....
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39098 (22812) | gazer |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30713 (19983) | bobby |
» | Nakup tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3770 (3268) | mat xxl |
» | Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17365 (15484) | SLO_Matej |
» | Kateri tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2961 (2491) | flood |