Forum » Kaj kupiti » Kateri daljnogled 10x25
Kateri daljnogled 10x25
Brainstorm ::
Kateri daljnogled 10x25 oziroma 12x25 bi priporočili, oziroma ga imate in kako ste zadovoljni z njim?
Ali so kakšne razlike recimo med Nkonovimi in Pentaxovimi daljnogledi ali kakšnim Olympusom?
Zanj sem pripravljen dati okoli 150€.
Ali so kakšne razlike recimo med Nkonovimi in Pentaxovimi daljnogledi ali kakšnim Olympusom?
Zanj sem pripravljen dati okoli 150€.
popster ::
recimo tale
Razlika med znamkami je v kvaliteti leč in kvaliteti ohišja... olympus naj bi imel dobro ohišje, verjetno ti bo tudi kdaj kam udaril,.. vsaj na dolgi rok.
Razlika med znamkami je v kvaliteti leč in kvaliteti ohišja... olympus naj bi imel dobro ohišje, verjetno ti bo tudi kdaj kam udaril,.. vsaj na dolgi rok.
Ta Olympus je pa res poceni, glede na Pentax DCF SW 10x25, ki sem ga gledal in stane pri nas 185EUR v Nemčiji pa 150 s poštnino vred.
http://www.optik-pro.de/pentax-fernglas...
Tako da res ne vem ali odtehta Pentax tistih 50EUR več, čeprav je videt da imata enake prizme, lahko da ima Pentax boljši premaz in je bolj vodoodporen.
http://www.optik-pro.de/pentax-fernglas...
Tako da res ne vem ali odtehta Pentax tistih 50EUR več, čeprav je videt da imata enake prizme, lahko da ima Pentax boljši premaz in je bolj vodoodporen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Sem malo primerjal tega Olympusa in Pentaxa in ugotovil, da Olympus ne pride v poštev pri meni, ker nosim očala in ima "eye relief" samo 12mm, Pentax pa ga ima 20mm.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup daljnogleda-prosim za pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28144 (23814) | JebatGa |
» | Digitalni fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13054 (12326) | Invictus |
» | Vodotesni fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 2006 (1691) | matej_j |
» | Kateri daljnogledOddelek: Kaj kupiti | 8504 (8052) | LordTado |
» | Kateri DSLR kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 2225 (2152) | bluefish |