Forum » Zvok in slika » Kateri televizijo kupiti kupiti?
Kateri televizijo kupiti kupiti?
borča ::
Pozdravljeni. Odločamo se za nakup TV sprejemnika. LED, velikost nekje okoli 42", 3D, digitalni sprejem. Nekateri aparati imajo že možnost internetnega priključka pa me zanima kako je z tem. Dobrodošel bo vsak nasvet. Hvala lp.
fpbs ::
S kakšne razdalje se bo pa gledalo? Glede 3D ti svetujem pasivna očala. Letošnji modeli imajo precej izboljšav na področju internetnega iskanja.
borča ::
Televizor se bo gledalo iz cca 2,5 do 3 metrov. Sem si pa nagledal ta TV.
http://www.harveynorman.si/oddelki/avdi...
Pasivna očala? Tista, ki jih dobiš zraven so na baterije in so kakšna? Aktivna?
http://www.harveynorman.si/oddelki/avdi...
Pasivna očala? Tista, ki jih dobiš zraven so na baterije in so kakšna? Aktivna?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borča ()
jocko ::
Pozdravljeni.
Da ne odpiram nove teme, bom vprašal tukaj.
Zanimam se za nakup monitorja z TV tunerjem. Najbolj mi je všeč klik. sedaj pa me zanima, ali ima ta monitor priključek za anteno? Sem amater v kraticah in nazivih priključkov, zato ne vem kako se mu reče, zgleda pa tako
hvala za odgovore
Da ne odpiram nove teme, bom vprašal tukaj.
Zanimam se za nakup monitorja z TV tunerjem. Najbolj mi je všeč klik. sedaj pa me zanima, ali ima ta monitor priključek za anteno? Sem amater v kraticah in nazivih priključkov, zato ne vem kako se mu reče, zgleda pa tako
hvala za odgovore
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jocko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28448 (26050) | djordjevic |
» | Kateri 3D LED TV s pasivnimi očali? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21164 (15797) | fpbs |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28704 (22032) | popster |
» | 3d televizorOddelek: Zvok in slika | 5854 (5103) | fotografnik |
» | nakup TV - stotičOddelek: Zvok in slika | 3248 (2911) | floyd1 |