Forum » Zvok in slika » Kateri 3D LED TV s pasivnimi očali?
Kateri 3D LED TV s pasivnimi očali?
sg23 ::
mislim, da se bom kar za tole odločil 55LW650 http://mediamarket.si/ads/tv_sprejemnik...
LW659 je kar nekaj dražji, razlike med njima pa praktično ni
LW659 je kar nekaj dražji, razlike med njima pa praktično ni
danko ::
Da ne odpiram nove teme:
Odločam se za nakup med LED in PLASMO in sicer (razdalja do TV-ja je 3,7 do 4 m) :
LED: 47LW5400 ( pasivna 3D očala) in
PLASMA: PS51D6900 (shutter očala - bi dokupil)
Kaj mi priporočate ?
Hvala za odgovore.
Odločam se za nakup med LED in PLASMO in sicer (razdalja do TV-ja je 3,7 do 4 m) :
LED: 47LW5400 ( pasivna 3D očala) in
PLASMA: PS51D6900 (shutter očala - bi dokupil)
Kaj mi priporočate ?
Hvala za odgovore.
fusionSPY ::
Mene pa zanima kateri LGjev TV vzeti : LW550/LW559 ali LW650/LW659 (cene niso ne vem kako različne)? Na tujih straneh sem zasledil, da je zelo pogost banding pri teh TVjih in da je prava redkost dobiti brez teh problemov?
fusionSPY ::
Ja pravijo, da vertikalni veš kaj o tem in, če je to bilo odpravljeno z prihodom teh novih LW559 in LW659?
UpRising ::
katera serija LG-a torej podpira pasivna očala? iščem 37" TV oz prvi manjši...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: UpRising ()
ttommy ::
Ve kdo za kakšen varčen 107- 119cm 3D LED TV s pasivnimi očali (priloženimi). Nekako ne najdem kaj pravega. Kupil bi en LED TV omenjenih dimenzij, s tem, da ima možnost Youtube-a in predvajanje HD filmov. Se splača kupiti 3D, ali je dovolj normalen LED TV?
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28538 (21866) | popster |
» | nakup najbolj optimalnega LED TV-ja, z naslednjimi pogoji:Oddelek: Zvok in slika | 2745 (2247) | Ziga Dolhar |
» | Primerjave lcd LED 3d televizijOddelek: Zvok in slika | 5040 (4637) | GrEg3c |
» | 3d televizorOddelek: Zvok in slika | 5798 (5047) | fotografnik |
» | LED LCD TVOddelek: Kaj kupiti | 4614 (4311) | vanjapok |