Forum » Pomoč in nasveti » [Win7] Kako izklopiti standby način?
[Win7] Kako izklopiti standby način?
GaS ::
Zdravo,
ker google ne najde nič pametnega, me zanima, kako bi lahko izklopil standby, da se ne pojavlja v shutdown menu-ju? Oz. kateri kos HW bi moral disable-ati v device managerju? V BIOSu ni nobene opcije, gre se pa za prenosnik.
Hvala!
ker google ne najde nič pametnega, me zanima, kako bi lahko izklopil standby, da se ne pojavlja v shutdown menu-ju? Oz. kateri kos HW bi moral disable-ati v device managerju? V BIOSu ni nobene opcije, gre se pa za prenosnik.
Hvala!
hojnikb ::
in kaj te moti pri standby ?
Če ti gre avtomatsko v standby, pol ga enostavno izklopiš v power options.
Če ti gre avtomatsko v standby, pol ga enostavno izklopiš v power options.
#brezpodpisa
GaS ::
Sprašujem za tehnično rešitev odprave standby možnosti, ne zakaj ja/zakaj ne, in ne glede izklopa avtomatskega spanja po n min/h. Prosim brez postov, ki se ne nanašajo na vprašanje..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6432 (5313) | ST-777 |
» | Onkyo TX-SR508 standbyOddelek: Zvok in slika | 4463 (3991) | jerry2000 |
» | Zamrznitev sistema med preklopom uporabnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 948 (868) | cucolino |
» | Nič vatov za stand-by (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6173 (6173) | bbf |
» | Zakaj monitor vključiti posebaj v utikač in zakaj ne v nepajalnikOddelek: Strojna oprema | 1245 (1021) | Gavran |