Forum » Pomoč in nasveti » android telefon
android telefon
android boy ::
Hočem si kupiti nov telefon in se odločam med HTC sensation XE in samsung galaxy NOTE. Rabim ga bolj za surfanje po internetu in "igranje" aplikacij. V komentar pišite v čem je kateri boljši ali pa če kdo ima katerega od teh mi naj še kaj več napiše kako se mu zdi... P.S. vem da ima note večji ekran samo to mi ne pomeni toliko...
popster ::
če ti pri "notu" ne pomeni dosti ekran ga raje ne vzemi, saj ga bos tezko nosil v žepu, u primeru da ne hodiš okoli s torbico..
ziga1990 ::
android boy je izjavil:
kaj pa HTC sense to je dobra "točka" pri htc-ju?
meni osebno je sense ena od dobrih točk htc-ja
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()
bdoxx ::
za
Popster ne na pamet, v žepu se ga lahko kamot nosi!
+ pri HTC sensation XE so definitivno priložene slušalke ki so izjemne kvalitete.
rabim ga bolj za surfanje po internetu in "igranje" aplikacij.definitivno NOTE! zakaj? velik ekran, solidna resolucija, Super AMOLED!
Popster ne na pamet, v žepu se ga lahko kamot nosi!
+ pri HTC sensation XE so definitivno priložene slušalke ki so izjemne kvalitete.
zakaj pa ne pogledas se one serijo?
HTC one ?
ti niso glih dobri (zamene) pa še majhni in oblika mi ni lepa
ti niso glih dobri (zamene) pa še majhni in oblika mi ni lepa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: android boy ()
nevem točno kot sem sliko videl zgledajo majhni kako pa je v realnosti velik pa nevem
bdoxx ::
torej če ti note ni prevelik, ga definitivno vzami, drugč pa počakaj 2 mesca pa kupi galaxy s3
android boy je izjavil:
HTC one se že prodajo v sloveniji?
ne še ta mesec pridejo one s je približno toliko velik kot sgs 2 one x je pa večji
Prodaja se v Sloveniji sem že našel :D
prodaja se pa samo en telefon: HTC ONE V
prodaja se pa samo en telefon: HTC ONE V
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: android boy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47398 (28301) | Cooper |
» | Galaxy S4 se dobro prodaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 30570 (25002) | FlyingBee |
» | HTC potrjuje, da bo One pozenOddelek: Novice / Android | 5407 (3669) | FlyingBee |
» | HTC One X naprodaj ?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35238 (26942) | cebelar123 |
» | Samsung Galaxy Nexus vs. HTC Sensation XEOddelek: Mobilne tehnologije | 3254 (2406) | pharaon |