Forum » Programska oprema » AdriaTopo
AdriaTopo
lmorgh ::
Zdravo.
Imam eno vprašanje v zvezi z AdriaTopo.
Zadevo bi rad kupil, našel sem Topo Slovenije (ki naj bi bilo isto le starejše kot AdriaTOPO), ki stane cca 100€.
Na bolhi folk prodaja SD kartice z zadnjo verzijo AdriaTopo za cca 20€. Pri oglasih piše, da so original...Je to res?
Ali bom lahko, če kupim SD kartico z AdriaTopo, zemljevid imel na računalniku, da bom lahko delal s točkami (mi bo delal v BaseCamp-u?)
hvala!
Imam eno vprašanje v zvezi z AdriaTopo.
Zadevo bi rad kupil, našel sem Topo Slovenije (ki naj bi bilo isto le starejše kot AdriaTOPO), ki stane cca 100€.
Na bolhi folk prodaja SD kartice z zadnjo verzijo AdriaTopo za cca 20€. Pri oglasih piše, da so original...Je to res?
Ali bom lahko, če kupim SD kartico z AdriaTopo, zemljevid imel na računalniku, da bom lahko delal s točkami (mi bo delal v BaseCamp-u?)
hvala!
francek1 ::
Kolikor vem, boš moral na računalniku zemljevid odklenit. Za to obstaja en programček, ki ga dobiš ....ne smem napisat...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
urosz ::
če si našel, da 'original' stane 100€, se ti zdi, da se komu splača za 20€ prodajat prav tako 'original'?
res pa je, bo po vsej verjetnosti zadeva delovala enako, če boš kupil original ali ne, vsekakor pa ni škodljivo če kupiš licenčno zadevo ;)
res pa je, bo po vsej verjetnosti zadeva delovala enako, če boš kupil original ali ne, vsekakor pa ni škodljivo če kupiš licenčno zadevo ;)
lmorgh ::
lej, v bigbangu tud lahko kupiš kakšno reč za več keša kt kje drugje. glede na to da v oglasu piše original, sem pač sklepal da to tudi je in da se da zadevo kje dobiti tudi ceneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iOS/Android topografska karta SlovenijeOddelek: Mobilne tehnologije | 3699 (1679) | MTB |
» | GARMIN nove karteOddelek: Programska oprema | 5450 (4989) | lopov |
» | Navigacija in nove SLO avtoceste?Oddelek: Na cesti | 3371 (2536) | Tero |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13197 (12635) | zee |
» | Navigacija na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4607 (4096) | cesy |