Forum » Izdelava spletišč » Wordpress "Tutoriali"
Wordpress "Tutoriali"
FreakDezign ::
Lepo pozdravljeni. Namen imam narediti blog, a ker še neznam Wordpress-a. Me samo zanima, če kdo ve za kakšen dober "tutorial" za wordpress kako narediti spletno stran (bolje bi bilo, če bi bil tutorial o BLOGU). Pri tem se vam že vnaprej zahvaljujem.
Sam HTML /CSS / Photoshop znam
Samo še eno vprašanje. Kakšna je normalna širina in dolžina Blog-a?.
Lep pozdrav
Sam HTML /CSS / Photoshop znam
Samo še eno vprašanje. Kakšna je normalna širina in dolžina Blog-a?.
Lep pozdrav
Design is Better then no design
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
HardFu ::
Odsvetujem ti, da naredis blog sam ker se ne znajdes niti malo. Wordpress je ena bolj popularnih spletnih platform in minuto Googlanja najde tutorialov kolikor jih hoces. V tisti uri ko si cakal na odgovor bi mel lahko ze namescenega.
Normalna sirina je 28, dolzina pa 17.5 cm
Normalna sirina je 28, dolzina pa 17.5 cm
http://codeable.io
Oh bodi tiho s takimi bednimi. Seveda sem nekaj našel... Drugače pa lahko še takoo pametuješ. Vprašal sem za dobre tutoriale...
black ice ::
Ti si en čuden tič. Najprej sprašuješ za pomoč potem pa še žališ tega, ki ti hoče pomagati.
d0rK ::
11 letnik ki je odkril internet in sedaj bi domeno, pa gostovanje pa miljon spletnih jezikov za naučit se. Many of us have been there.
Ziga Dolhar ::
FreakDezign,
ena tema ti je bila že brisana, dve zaklenjeni.
Močno in nadvse toplo ti priporočam branje Pravil.
Ustrezen odnos do sogovornikov na forumu je minimum, ki ga tule zahtevamo.
ena tema ti je bila že brisana, dve zaklenjeni.
Močno in nadvse toplo ti priporočam branje Pravil.
Ustrezen odnos do sogovornikov na forumu je minimum, ki ga tule zahtevamo.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Ja se opravičujem. Nevem zakaj ma takšen TIČ za odgovarjati , če mu ni treba. Ali mi je kaj pomagal ?. Samo nekaj piše v brez veze. Sam sem vprašal ali pozna kdo kakšne "dobre" tutoriale. Pri tem me drugega nezanima. Hvala ;). Znam že CSS, HTML. Mah lahko žalite s tem, da sem kao otrok...
Računalniške novice vidim, da ti pri tem veliko bolj pomagajo glede pomoči. Naj se že z veliko vidi. Nevem zakaj vam ni do tega, da bi nekomu pomagal... Ne pa, da mi spama tukaj.
Računalniške novice vidim, da ti pri tem veliko bolj pomagajo glede pomoči. Naj se že z veliko vidi. Nevem zakaj vam ni do tega, da bi nekomu pomagal... Ne pa, da mi spama tukaj.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273915 (3333) | edi123 |
» | Nekaj vprašanj glede izdelave spletne strani.Oddelek: Izdelava spletišč | 4751 (3602) | scipascapa |
» | Izdelava spletne strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 3162 (2488) | guest #44 |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4339 (3594) | Netrunner |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15068 (12031) | Tody |