Forum » Pomoč in nasveti » Garmin Nuvi 255 SE NE PRIŽGE
Garmin Nuvi 255 SE NE PRIŽGE
max00slo ::
Ola :)
Mam problem... GPS Nuvi 255 se mi ne prižge. Oz, se prižge pa ne boota do konca. Ostane pri Garmin znaku. Poskusil držati dalj časa tipko za vklop, reset tipko pritisnit (ki naredi reset naprave kot ponovni zagon), držati v kotih prst... Nič. Tudi odprl sem ga, odklopil iz baterije (jbg, pride vse na misel ko si v dilemi :) ).
Ma še kdo kakšno idejo? Ga lahko kako flasham brez da bi mu windowsi nalagali gonilnike? Ker tu se zatakne... ker garmin ne boota do konca tudi ne pride do usb-moda.
Mnenja, mnenja, mnenja :)
Hvala ter lep pozdrav in praznike :)
Mam problem... GPS Nuvi 255 se mi ne prižge. Oz, se prižge pa ne boota do konca. Ostane pri Garmin znaku. Poskusil držati dalj časa tipko za vklop, reset tipko pritisnit (ki naredi reset naprave kot ponovni zagon), držati v kotih prst... Nič. Tudi odprl sem ga, odklopil iz baterije (jbg, pride vse na misel ko si v dilemi :) ).
Ma še kdo kakšno idejo? Ga lahko kako flasham brez da bi mu windowsi nalagali gonilnike? Ker tu se zatakne... ker garmin ne boota do konca tudi ne pride do usb-moda.
Mnenja, mnenja, mnenja :)
Hvala ter lep pozdrav in praznike :)
DragonHeart ::
pomojm ti problem delajo zemljevidi. Daj ven spominsko kartico in poročaj če se potem prižge
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | težave z računalnikom - napajalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1488 (1216) | dzinks63 |
» | 8 pin connector pomočOddelek: Strojna oprema | 1479 (1338) | solatko |
» | Windows 7 najuspešnejši Microsoftov operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25983 (22738) | Jst |
» | Oživljanje routerja ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 2916 (2701) | PrimozR |
» | Debian bootOddelek: Operacijski sistemi | 867 (767) | BigWhale |