Forum » Pomoč in nasveti » Tablica android in dodaten 3G usb modem
Tablica android in dodaten 3G usb modem
Klemenn ::
A se to da?
Imam tablico android, ki je brez 3G modema.
Imam tudi mobitelov 3G mobilni internet - preko usb modema (in seveda sim kartice...)
A se da to povezat in kako?
Imam tablico android, ki je brez 3G modema.
Imam tudi mobitelov 3G mobilni internet - preko usb modema (in seveda sim kartice...)
A se da to povezat in kako?
LuGi ::
Se da če ima tablica USB (OTG) in driverje zanj.. katero tablico imas?
Recimo E173 huawei je delal na CUBE U9GT2 - ICS tablici
Recimo E173 huawei je delal na CUBE U9GT2 - ICS tablici
shadeX ::
Moj primer
Imam prenosnik ( brez 3G seveda ) in imam HTC z Android OS. Ko grem nekam kjer ni WIFI-ja , naredim na Telefonu HOTSPOT. Tako telefon prejema 3g signal ter ustvari WI-FI povezavo na katero se jaz povežem preko prenosnika. Stvar deluje.
Vse kar potrebuješ je kakšen program..( kot pri meni HotSpot )
Imam prenosnik ( brez 3G seveda ) in imam HTC z Android OS. Ko grem nekam kjer ni WIFI-ja , naredim na Telefonu HOTSPOT. Tako telefon prejema 3g signal ter ustvari WI-FI povezavo na katero se jaz povežem preko prenosnika. Stvar deluje.
Vse kar potrebuješ je kakšen program..( kot pri meni HotSpot )
floyd1 ::
Uporablja kdo USB 3g modem s tablico?
Kolega ima tablico Ainol 7 advanced II in USB 3g modem ZTE MF668 (ki naj bi bil podprt). Modem tablica očitno zazna, tudi APN nastavitve, le net ne dela...
Njegovo vprašanje, ki ga posredujem:
Kolega ima tablico Ainol 7 advanced II in USB 3g modem ZTE MF668 (ki naj bi bil podprt). Modem tablica očitno zazna, tudi APN nastavitve, le net ne dela...
Njegovo vprašanje, ki ga posredujem:
Na modemu mi gori plava luč - also ima 3g, v nastavitvah mi normalno pod APN avtomatsko najde tusmobil.internet - vklopljeno - na desni strani izbran.... Interneta pa ni. Kaj še morem kliknit (oz. stisnit), da bi to delalo...Če sploh dela... In ja - sem odstranil sim lock (also pin)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64039 (31015) | Opkow |
» | Poraba mobilnega internetaOddelek: Mobilne tehnologije | 1727 (1448) | Mare2 |
» | Asus Router RT-N10U - Priklop 3G ZTE MF636 ModemOddelek: Pomoč in nasveti | 2481 (1996) | beta1 |
» | Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5110)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1612 (1503) | floyd1 |
» | Kako usposobiti 3G modem na android tablici??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2753 (2710) | _koki_ |