» »

kje dobit simulator za 16bitne programe??

kje dobit simulator za 16bitne programe??

smash ::

doma imam win XP in bi rd pognal nek program, ki deluje na win95,win98 in winme...na win XP pa ne

a kdo ve kje dobit kak simulator za te zadeve..

aja program je delu u dosu

LP

Aspirinix ::

Najprej probaj izkoristiti funkcijo združljivosti v XP. Pejd do programa, desno klikni, tretji zavihek, compatibitily oz. združljivost. Nastavi na windows98, pa bi moralo biti. Sem imel par dosovskih programov, ki so pol delali normalno. So pa bili tudi drugi, ki so doživeli žalosten konec (Delete).:\

ma sm probu pa ne dela...rabu bi kasn hud emulator za dos al kaj podobnega ce obstaja

program mni vrze vn in napise par cifr pa stack overflow?!?:\

ToniT ::

V novem PC formatu je reklama za Virtual PC.
Ali pa si naredi zagonsko disketo za DOS.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ToniT ()

Aspirinix ::

smash, kteri program je to, ki ti dela preglavice?

VirtualPC je kar v redu. Sem sprobal original enkrat, pa so lahko laufali trije OS naenkrat, pa še mašina ni štekala. Sem samo gledal, ko pa mi včasih že ene Polkne delajo preglavice. Druga možnost je še VMWare, ki pa se mi ni preveč dopadla. Tudi lahko namestiš navidezne računalnike, vendar ma enih par fint, ki jih nikakor nisem mogel skužiti. Pa so doživele en rahel napad uninstalla.

ne vem če poznas...okvirg....en str gradbeni program za statko..sej zadevo sm rešu že na starem računalniku z win95...vendar me je pa vseen zanimal, kako bi to na winxp rešu...hvala za pomoč vsem

BlackHole ::

Mene bi tudi zanimal en tak simulator, na firmi imamo en star dizajnerski 16-bitni program, ki pa dela z vsemi funkcijami samo na WIn95. Bi ga bilo zanimivo usposobit na WIN XP, potem ne bi rabil več dveh kompov, pa še manj dela bi bilo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
718380 (5917) opeter
»

Vas prvi OS? (strani: 1 2 )

826491 (4918) BigWhale
»

win 98 in A64

121096 (957) H4rVeSteR
»

V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?

Oddelek: Pomoč in nasveti
432398 (1797) DMouse
»

Ocena Win XP

Oddelek: Programska oprema
141472 (1267) andrej

Več podobnih tem