Forum » Omrežja in internet » "Time outi" nekaterih tujih strani...
"Time outi" nekaterih tujih strani...
Lukzii ::
Zdravo,
uporabljam FIrefox kot brskalnik na Win7...do predvčerajšnjim je vse delovalo BP; sedaj pa se mi pojavlja, da npr. na Slasdot ne morem več...javi mi napako v povezavi, oz. nalaga v neskončnost (podobnp se mi zgodi tudi na flabber.nl...).
Pipica je 10/1, ponudnik Amis, med modemom in PCji je še en WRTG54 router...
Ima kdo kakšno idejo?
hvala in lp
uporabljam FIrefox kot brskalnik na Win7...do predvčerajšnjim je vse delovalo BP; sedaj pa se mi pojavlja, da npr. na Slasdot ne morem več...javi mi napako v povezavi, oz. nalaga v neskončnost (podobnp se mi zgodi tudi na flabber.nl...).
Pipica je 10/1, ponudnik Amis, med modemom in PCji je še en WRTG54 router...
Ima kdo kakšno idejo?
hvala in lp
r3Qui3m ::
Pomoje ni problem pri tebi :D Resetiraj modem da dobiš drugi IP.
Za preverjenaje pingaj al pa tracerute. Boš ugotovil da je tvoj trenutni IP na blacklisti. Mnogo slovenskih IPjev je na blacklisti ali pa sistem (posebej pri siolu) zazna proxy povezavo. ;)
Za preverjenaje pingaj al pa tracerute. Boš ugotovil da je tvoj trenutni IP na blacklisti. Mnogo slovenskih IPjev je na blacklisti ali pa sistem (posebej pri siolu) zazna proxy povezavo. ;)
Lukzii ::
Sem poskusil in vsaj 2x resetiram modem, a so nekatere strai še vedno nedosegljive...
polega tega imam tudi dinamičen IP, tako da se itak zadeva "refresha".
polega tega imam tudi dinamičen IP, tako da se itak zadeva "refresha".
amigo_no1 ::
Testiraj brez routerja.Kateri FW imaš gor ? Kateri modem imaš (dsl ali optika) ?
Pri Amisu se nič ne refresha wan IP (dokler ne crkne trenutna povezava).
Pri Amisu se nič ne refresha wan IP (dokler ne crkne trenutna povezava).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
blblb ::
Imel sem isti problem.
Klical na SiOL-ovo tehnicno pomoc kjer mi je gospod update-al modem. Od takrat vse strani delajo normalno.
Baje je bil problem v DNS serverjih ki so bili v modemu.
Lahko pa probas ce imas isti problem > namesto www.ime spletne strani.karkol vpisi IP strani.
Ce bo stran delala je to problem.
lp, blblb
Klical na SiOL-ovo tehnicno pomoc kjer mi je gospod update-al modem. Od takrat vse strani delajo normalno.
Baje je bil problem v DNS serverjih ki so bili v modemu.
Lahko pa probas ce imas isti problem > namesto www.ime spletne strani.karkol vpisi IP strani.
Ce bo stran delala je to problem.
lp, blblb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis težave (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13814 (8202) | Cowboy6 |
» | Problem z YouTube (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14861 (12998) | AmokRun |
» | Problem z routerjem!Oddelek: Omrežja in internet | 1365 (1122) | Vajzi |
» | Tujina (net) nagaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15100 (12023) | subby |
» | [SiOL] povezava se prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 2371 (1826) | kriko1 |