Forum » Programska oprema » Razvoj brskalnika Sundance
Razvoj brskalnika Sundance
digola ::
Delam na razvoju spletnega brskalnika Sundance. Zgrajen je na jedru MS Explorerja. Sprva je bil namenjen le za službene namene in sicer za branje on-line tehnične dokumentacije v operativni komerciali.
Bistveni potrebi za nastanek sta bili preusmerjanje dokumentov in doubleback. Brskalnik se je uporabljal 8 ur na dan. Tako smo po potrebi dodajali in odvzemali nepotrebne funkcije brskalnika.
Ker pa je šlo podjetje po zaslugi tajkuna pred pol leta v stečaj se je upočasnil tudi razvoj brskalnika. Zdaj, ko sem brez službe mi tudi primanjkuje funkcionalnih idej v katero smer ga nadgrajevati.
Nekaj predlogov (scrolling RSS, spremenljiv user agent) sem sicer dobil od uporabnikov iz tujine. Brskalnik Sundance naj bi bil nišni, prilagojen posameznim specifičnim potrebam.
Potrebujem ideje oz. predloge za nove funkcije brskalnika.
Brskalnik se nahaja na http://www.digola.com/products.html
moj mail je sloinfo@digola.com
www.digola.com
Bistveni potrebi za nastanek sta bili preusmerjanje dokumentov in doubleback. Brskalnik se je uporabljal 8 ur na dan. Tako smo po potrebi dodajali in odvzemali nepotrebne funkcije brskalnika.
Ker pa je šlo podjetje po zaslugi tajkuna pred pol leta v stečaj se je upočasnil tudi razvoj brskalnika. Zdaj, ko sem brez službe mi tudi primanjkuje funkcionalnih idej v katero smer ga nadgrajevati.
Nekaj predlogov (scrolling RSS, spremenljiv user agent) sem sicer dobil od uporabnikov iz tujine. Brskalnik Sundance naj bi bil nišni, prilagojen posameznim specifičnim potrebam.
Potrebujem ideje oz. predloge za nove funkcije brskalnika.
Brskalnik se nahaja na http://www.digola.com/products.html
moj mail je sloinfo@digola.com
www.digola.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube downloadOddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (930) | Riff |
» | Študija potrebnosti Firefox dodatkov?Oddelek: Programska oprema | 1795 (1364) | hojnikb |
» | Naslednja je Opera Next, in to s Chromiumom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12947 (9697) | Spajky |
» | Na Android prihaja Opera MobileOddelek: Novice / Android | 8596 (5590) | kriko1 |
» | Evropska komisija bo začela postopek zoper Microsoft (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20331 (17995) | thramos |