Forum » Pomoč in nasveti » Web design Literatura
Web design Literatura
nik2345 ::
Živjo.
Rad bi začel z web designom, nekaj sem si že o tem prebral...
Ampak bi rabil konkreten nasvet glede literature za začetnike na tem področju (kaj recimo priporočate), pa kako se s tem začne (osnove HTMLja sicer imam, nekaj se mi sanja o CSSju... ampak vse skupaj je bolj skopo znanje)...
Zanima me tudi, če je pri tem potrebna kašna programska oprema, itd...
Hvala. :)
Rad bi začel z web designom, nekaj sem si že o tem prebral...
Ampak bi rabil konkreten nasvet glede literature za začetnike na tem področju (kaj recimo priporočate), pa kako se s tem začne (osnove HTMLja sicer imam, nekaj se mi sanja o CSSju... ampak vse skupaj je bolj skopo znanje)...
Zanima me tudi, če je pri tem potrebna kašna programska oprema, itd...
Hvala. :)
- spremenilo: nik2345 ()
MisterR ::
Potrebuješ photoshop in kak notepad++
Literature v bistvu ni, če si dober umetnik potem vzemi list papirja in nariši/skiciraj stran tako kot si jo ti predstavljaš.
Ko imaš skico končano jo nariši/usvari v photoshopu. Google: photoshop web design tutorials
Literature v bistvu ni, če si dober umetnik potem vzemi list papirja in nariši/skiciraj stran tako kot si jo ti predstavljaš.
Ko imaš skico končano jo nariši/usvari v photoshopu. Google: photoshop web design tutorials
Jerry000 ::
Potrebuješ photoshop in kak notepad++
Za programerja pravtako literature ni, če si dober matematik ti bo tko logika šla, izmisliš si nek program, potem pa z psevdokodo narediš program.
Opaziš kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narest obliko?Oddelek: Izdelava spletišč | 3167 (2320) | ZaphodBB |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4062 (3110) | DiTi |
» | GUI - spletna stranOddelek: Programiranje | 840 (587) | Neon87 |
» | Spletna stran za otroke in mladinoOddelek: Izdelava spletišč | 1138 (934) | bluefish |
» | Nekaj mojih Web dizajnovOddelek: Izdelava spletišč | 1929 (1055) | Tody |