Forum » Izdelava spletišč » Spletna stran za otroke in mladino
Spletna stran za otroke in mladino
dfajt ::
Izdelal sem spletno stran, ki naj bi bila v prvi vrsti namenjena otrokom. Zanima me, kaj si mislite o njej - predvsem o dizajnu, saj vsebine še ni dosti.
bluefish ::
Tudi če je stran namenjena otrokom aka. manj zahtevni publiki, bi vseeno lahko vložil malo več truda, ker trenutno res izgleda kot nekaj na pol dokončanega.
LeLa ::
Moje subjektivno mnenje je tako:
- je zelo počasna (predvsem ko nalagaš prvič)
- prepisana (kljub temu, da je namenjena otrokom); mogoče bi bilo kahko ozadje ali naziv strani manj kičast in pisan, če so že barvice pisane; nekak se mi zdijo simboli zelo protislovni (neke tačke aka pet-shop in barvice aka otroci ne paše najbolj skupaj - po moje)
- beli rob levo, desno in spodaj ne izgleda prav profi
- pri nogi strani se na določeni podstrani vidi prehod (rob, kjer se zaključi; levo in desno nad "packo")
- par stvari je še treba prevest, ne?
- ja, z enim stavkom: malo več truda v dizajn, pa bo; zaenkrat je pa res kot slab polizdelek
LP
- je zelo počasna (predvsem ko nalagaš prvič)
- prepisana (kljub temu, da je namenjena otrokom); mogoče bi bilo kahko ozadje ali naziv strani manj kičast in pisan, če so že barvice pisane; nekak se mi zdijo simboli zelo protislovni (neke tačke aka pet-shop in barvice aka otroci ne paše najbolj skupaj - po moje)
- beli rob levo, desno in spodaj ne izgleda prav profi
- pri nogi strani se na določeni podstrani vidi prehod (rob, kjer se zaključi; levo in desno nad "packo")
- par stvari je še treba prevest, ne?
- ja, z enim stavkom: malo več truda v dizajn, pa bo; zaenkrat je pa res kot slab polizdelek
LP
Ignorantia legis non excusat.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: LeLa ()
dfajt ::
Dolgo se nalaga predvsem zaradi dejstva, da imam izhodno linijo 256bps, a je planirana nadgradnja :).
Binji ::
Ojej.. čisto predpotopen dizajn... če je za otroke bi lahko bila precej bolj razgibana in interaktivna.
Sori samo meni sploh ni všeč
Sori samo meni sploh ni všeč
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
HardFu ::
Tudi meni ne. Sploh pa ne dejstvo da imas ocitno na domacem racunalniku.
http://codeable.io
bluefish ::
Eto, rano danes se je na SM pojavil članek o izdelavi spletnih strani za otroke, skupaj z inspiracijami: http://www.smashingmagazine.com/2009/11...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA IV v Slovenščini?Oddelek: Igre | 3742 (2893) | BorutO |
» | Spletna stran o varnosti na internetuOddelek: Novice / Zasebnost | 3561 (2811) | poweroff |
» | Nič več nudistov v GTAOddelek: Novice / Igre | 4744 (3898) | Looooooka |