» »

Paketni prenos podatkov za tablet - kateri operater

Paketni prenos podatkov za tablet - kateri operater

T-Majo ::

Namen imam kupiti tablico z 3G.

Trenutno sem pri Mobitelu, zanima me pa, ali naj tukaj podvojim SIM kartico in pri paketu Itak Džabest zakupim za 6€ na mesec (2€ dodatna SIM na mesec) dodatni 1GB, ali grem katerem drugem operaterju?

Načeloma se odločam za iPad 2 (cena pada) ali iPad 3, ker pri Androidu ni nič pametnega z 3G.

Nekaj ima tudi Tuš mobil in T-2. Kako je z pokritostojo? Je dovolj 1gb za branje pošte in odpiranje priponk? To rabim za v avto, srfanje mi ni pomembno in lahko vedno počakam na Wifi.

Lonsarg ::

Tušmobil ma čisto primerljivo pokritost Mobitelu in Simobilu. T-2 po drugi strani ima čez bolj ali manj samo mesta z ožjo okolico. Ja če ne bo surfanje in youtubov bo 1GB zadosti, pravzaprav lahko tudi surfaš še kar nekaj pa ne bo 1GB.

Jaz bi Mobitela zadnjega izbral.

Prvo bi razmislil o T-2 neomejeno 15€, če bi 99% časa preživel v Ljubljani/Maribor itd., torej za marsikoga odpade. Izjema so tisti, ki dejansko rabijo neomejeno, torej več kot 18/20GB, kokr ponuja konkurenca, potem res bolje da greš na T-2, če se le da preživet brez pokritosti izven mest(konec koncev lahko uporabiš WIFI tethering iz telefona v skrajni sili, ko si v rovtah in ima edino telefon Mobitelov singal)

Drugo in pomoje za velko večino najbolj primeren paket je Tušmobil, ima zelo praktičen naročniški paket, če porabiš do 1GB plačaš 10€, če porabiš do 20GB pa plačaš 20€, po 20GB pa pade hitrost, tak da nikoli ne plačaš več. Men se tak način zdi zelo praktičen, ker ti ni treba izbrati bodisi 1GB, bodisi 20GB paket, ampak se avtomatsko izbere vsak mesec glede na to kolk porabiš, tak da v tem primeru ti ne bo treba računat a prideš z 1GB skozi ali ne, ampak čakaš na položnico, pa potem vidiš:)

Če pa si ziher da boš vedno šel čez 1 GB pa imaš za 18€ 15GB pri Simobilu,potem pa pade hitrost. Pa še malenkost bolšo pokritost/hitrost dobiš glede na Tuš.

Mobitela pa ne bi izbral, ker pa cena kar poskoči 19€ 5GB in 29€ 20GB, dodana vrednost pa je v finesah, torej recimo zdaj že ZELO redka področja, kjer ima samo Mobitel signal, ter kako novo leto/koncerti, kjer zna mobitel preživet, Simobilu pa zmanka pasovne širine.

Aja v bistvu sm eno opcijo izpustil:) Če boš porabil do 1GB se lahko znajdeš in vzameš pri Tušmobilu paket Brez + opcija 1GB kar je skupaj 5€ na mesec:) Najceneje, ampak moraš potem pazit da ni čez 1GB, ker gre potem na pulze zadeva.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
86113378 (16802) zobnik
»

Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

343118016 (64763) OK.d
»

tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )

13637749 (32600) Bobr123
»

prenos podatkov

Oddelek: Loža
194682 (4338) Scorpia
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

18546189 (34919) OChack

Več podobnih tem