Forum » Strojna oprema » Odlomil SATA konektor na plošči
Odlomil SATA konektor na plošči
WinXP ::
Verjetno ne obstaja nikakršna varijanta glede na to da sem danes malo bolj sunkovito potegnil ven Sata kabel iz Sata utora na matični plošči in odvlekel s sabo še SATA konektor z plošče -ko sem ga hotel dat nazaj me je začudilo da ni trdih pinov,ampak je ta nova tehnika prav slabašna,tako zelo občutljiva kot drek.Kar ena 4 "peresa" so pogledala ven in to nisem več mogel naštimati nazaj...tako da imam sedaj eno Sata vodilo na novi plošči manj...
Brez teh "peres" ki pridejo v stik ko priključiš Sata napravo ne bo ta Sata konektor prepoznal nobene naprave sigurno...
Brez teh "peres" ki pridejo v stik ko priključiš Sata napravo ne bo ta Sata konektor prepoznal nobene naprave sigurno...
WinXP ::
Evo slika,samo zdaj sem že nataknil gor beli konektor Sata na ploščo,vendar brez teh 4 "peres" ki so štrlela iz plošče (bilo kao zavarjeno v tistih bunkicah)
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
5er--> ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tehnična pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (954) | abazuu |
» | Čemu kaj sluŽiOddelek: Strojna oprema | 3732 (2890) | WinXP |
» | Kam naj dam popravit OCZ Vertex SSD - odlomljena plastika SATA vtiča!Oddelek: Strojna oprema | 2626 (2281) | Fizikalko |
» | Popravilo SATA konektorjaOddelek: Strojna oprema | 1103 (929) | GrimReaper |
» | x-pin molex -> SATA adapterOddelek: Kaj kupiti | 2030 (1690) | schurda |