Forum » Hlajenje in modifikacije » Termalna pasta oz čigumi
Termalna pasta oz čigumi
ZiedRieke ::
Zanima me, kako se reče oz kje lahko kupim takšne nalepke, podobne zvečilnemu, efekt ima isti kot termalna pasta, s tem da je bolj debel. Rabim pa jih, da naredim stik med bakrom in čipi na grafični( vmes je 2-3mm razmika)
floyd1 ::
Vse te zadeve imajo ponavadi bistveno slabšo toplotno prevodnost kot baker, zato se mi zdi 2-3mm kar veliko. Ne bi raje probal te hladilnike vsaj malo bližje čipom spravit?
Drugeče pa ima to verjetno kaka trgovina z elektroniko. V MB Čip, pa HTE (ta je menda tudi v LJ).
Drugeče pa ima to verjetno kaka trgovina z elektroniko. V MB Čip, pa HTE (ta je menda tudi v LJ).
Mesar ::
Nalepke ne vem če imajo, kolikor mi je znano pa je ustrezna termanla pasta boljša od čigumija.
Your turn to burn!
Robi :P ::
subby ::
tudi sam imam dve 8800gts za v pečico in tile hladilniki imajo preveč lufta, da bi termalko lahko namazal na rame
tko da sem našel tole, če ti kaj pomaga
tko da sem našel tole, če ti kaj pomaga
Mesar ::
Nalepke ne vem če imajo, kolikor mi je znano pa je ustrezna termanla pasta boljša od čigumija.
en zrezek naj da umes... a se strinjaš mesar??
Na tanko mogoče, čeprav bi so dobra domača mast obnesla veliko bolje!
Your turn to burn!
ZiedRieke ::
Uh hvala pjebi to je to. Imam 4870x2 in med čipi je tulk razmika. stock hladilnik gor je ubistvo sam za hladit obe jedri, vsee ostalo se pa greje da... Bom nabavu ta termalni trak, ki ga je priporoču fructal, pa da vidm kak bo:)
http://www.cool-pc.org/artikel/5897/dvo...
uh piše da je samo 0,13mm debeline :S to je pa velik premalo:/
http://www.cool-pc.org/artikel/5897/dvo...
uh piše da je samo 0,13mm debeline :S to je pa velik premalo:/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZiedRieke ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4872 (4140) | solatko |
» | Odstranitev IHS C2D 6400Oddelek: Navijanje | 3021 (1819) | GUFY |
» | 486 ali neki tazgaOddelek: Strojna oprema | 1541 (1141) | the_unborn |
» | S cim odstraniti termalno pasto?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1864 (1606) | Morpheus |
» | TERMALNA PASTAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1908 (1519) | Bungee- |