Forum » Programska oprema » directx9
directx9
mirom ::
zivjo,
imel sem directx9 beta instalacijo, zdaj sem naredil instalacijo koncne verzije. Ko poženem dxdiag so nekateri fajli v reportu označeni kot beta. Kakšen bi bil najboljši način, da bi znova namestil dx9 final ?
tnx.
M.
imel sem directx9 beta instalacijo, zdaj sem naredil instalacijo koncne verzije. Ko poženem dxdiag so nekateri fajli v reportu označeni kot beta. Kakšen bi bil najboljši način, da bi znova namestil dx9 final ?
tnx.
M.
ngc2392 ::
malo poglej na kakšnih (nelegalnih) straneh za remover. je že prišel ven...sem ga že zasledil, samo ne vem, kje na kateri strani. če maš xp, ti ga pa brez restore system sploh ni hotel namestiti. ergo, vrni točko shranjevanja na tisti datum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13030 (9262) | Icematxyz |
» | Nič več bet za Windows 7Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7383 (4378) | kriko1 |
» | geforce fx 5200 in directx 9.0cOddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1258) | Vice |
» | DirectX 9.0cOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5329 (5329) | DjTonic |
» | DirectX v9 je zunaj! končna verzijaOddelek: Programska oprema | 2209 (1449) | MALJUTKA |