» »

Tečaj fotobranja - vaše mnenje

Tečaj fotobranja - vaše mnenje

gslo ::

dobil ponudbo, me zanima mnenje ljudi, ki karkoli o tem vedo ali so že poskusili.. RABIM ČIM VEČ INFORMACIJ!

so ta predavanja na ravni prodaje sesalcev ali je kaj na tem?

ponudba je sledeča:

KRATEK PREGLED VSEBINE TEČAJA

Tečaj fotobranja poteka v treh delih.

Prvi del je PRIPRAVA NA TEČAJ. Ta del se je začel z vašo prijavo. Nadaljuje se z branjem tega emaila in nato delanja domače naloge, ki vam jo dajem.

Drugi del tečaja je dejanski VIKEND FOTOBRANJA, kjer boste preizkusili ducate vrhunskih metod in pogledov, ki vas bodo osvobodili veliko učnega bremena. Ob koncu vikenda boste zaključili z branjem knjige v dvajsetih minutah in od nje odnesli več kot ste prej po več-urnem branju. Na vikendu boste izvedeli več o tem, kako se naučite novega jezika v treh mesecih in kako študirati novo učno temo ali izpit v rekordno kratkem času.

Tretji del se začne, ko greste iz navdihujočega vikenda nazaj v svet in UPORABITE paleto novih sposobnosti v vašem delu in osebnem življenju, se naučite novega tujega jezika in opravite izpit z manj časa vloženega priprave kot prej in boljšim rezultatom.

TEČAJ FOTOBRANJA

KAJ TEČAJ FOTOBRANJA NI?

Fotobranje ni tečaj, kjer se učite fotografskega spomina, takojšnjega priklica vseh informacij po 3-minutnem fotobranju in predstav, ki ste jih morda videli na televiziji. Marsikaj od tega je s fotobranjem mogoče doseči, vendar večina udeležencev tega ne doseže po enem vikendu.

Fotobranje prav tako ni tečaj hitrega branja. To ni tečaj, kjer se trudiš hitreje premikati oči in uporabiti več zavestnega napora zato, da greste čez informacije.

KAJ VIKEND FOTOBRANJA JE IN KAJ OBLJUBLJA?

Vikend je narejen zato, da vas osvobodi starih vzorcev branja in učenja in vam da svobodo, da se s knjigami, učbeniki, zvezki začnete spet igrati, zabavati in v vsakem trenutku branja uživati.

Vikend je narejen tako, da tekom vikenda doživite preskok v paradigmi in da na branje in učenje začnete gledati iz čisto novega zornega kota.

Ta vikend je preprost prikaz tega, v kakšnem okolju in na kakšen način delujejo vaši možgani, kako si organizirati učno okolje in življenje, da boste lahko v naslednjem letu prebrali sto knjig in se naučili vsaj enega tujega jezika.

To je vikend spraševanja: "Kaj je mogoče na področju mojega branja in učenja?" Iz tega spraševanja udeleženci odidejo z močno povečano koncentracijo, učno sposobnostjo in sposobnostjo brati hitreje, si več zapomniti in ob tem bolj uživati.

Ob koncu vikenda boste vzeli v roke knjigo, jo fotobrali in zaključili z branjem le te v pičlih 20 minutah. Nato boste o knjigi govorili svojim kolegom in bili presenečeni nad tem česa je vaš um sposoben. V tistem trenutku boste videli, da se lahko naučite česarkoli želite in vas ne bo več strah velikanskih količin informacij.


DOMAČA NALOGA

1. Razmislite o tem, kaj je VAŠ NAMEN tega vikenda. Zakaj si želite brati hitreje in učinkoviteje? Zakaj vas zanima učenje novih jezikov?

2. Začnite pisati seznam vseh knjig, ki jih želite prebrati. Zapišite jih vsaj 20. Najbolje je, če te knjige ustrezajo vašemu namenu prijave na tečaj fotobranja.

3. Iz tega seznama PRINESITE S SABO 5 knjig na vikend tečaj fotobranja. Vsaj 4 od teh bomo brali na tečaju.

4. Izberite si eno knjigo in jo berite 15 minut ter po 15 minutah poglejte koliko strani ste prebrali, koliko ste si od tega zapomnili in kakšna je bila vaša izkušnja. Ponovite vajo še vsaj dvakrat pred tečajem, vašo izkušnjo si zapišite in jo prinesite s sabo na vikend.

Poglejte si priloženo datoteko "Seznami za vikend fotobranja.xls".


LOGISTIČNI PODATKI

DATUM IN URA TEČAJA

*CENSORED*

KRAJ TEČAJA

*CENSORED*

PRINESITE S SABO
- vsaj 5 knjig. Priporočamo za začetek knjige, ki niso pretežke in predolge. Optimalno je, če ima knjiga 200-300 strani, da to ni roman, temveč je znanstvena oz. poljudno-znanstvena ter skladna z vašim namenom, ki bi ga radi dobili iz vikenda.

- zvezek in pisalo

Če še karkoli potrebujete, nam pišite ali nas pokličite.


cena takih tečaj znaša do 360e na osebo, z raznimi popusti ali za študente se zna znižat na 220-300e (odvisno za koga).. se splača za ta dnar?.. ni pocen, se mi zdi pa zanimivo za probat..
  • spremenilo: gslo ()

Yugos ::

Njegova knjiga ima cel postopek

http://www.learningstrategies.com/Photo...

Sem jo prebral samo ni tako lahko, moraš se sproščat in delat vaje...

Zero0ne ::

Bil na podobnem tečaju. Psevdoznanost, placebo, škoda denarja.
uname -o

gslo ::

by the way sem zvedu, da to pr nas odpredava Matej Sedmak, ki pri meni vzbudi malo mešane občutke.. ne, da je čisti mazač, ampak nekaj vmes.

Yugos ::

mislim da tisti ki predava mora to demonstrirat drugače FAIL!

gslo ::

razmišljam da če grem (mogoče le zato, ker mi častijo in "priporočajo", pa tud sam se izobražeujem v smeri social engineringa, posledično tudi NLP-ja.. in to naj bi bil NLP), da mu vržem takoj na začetku svoje strokovno čtivo (npr unix bible) pa da mi pokaže. :P

seveda že vem, da bom dobil odgovor v stilu "to ne gre tako, morš prej okol šmarne gore odplesat kakšen ples bogovom", itd..

meh :-/ bi se pa švabsko nauču, glede na to da svoj tečaj pogosto vežejo na učenje tujih jezikov.. :-/ itak bo kmal sam še tam kul žvet. :)

Zero0ne ::

NLP (oziroma NLP kot ga pri nas oznanjajo Sedmak&co) je navaden kult. Resno, ne morem bolj poudarit tega: Nočeš se ukvarjati s temi ljudmi. Čudna mešanica new age, indijske filozofije, malo dejanske psihologije da se sliši znanstveno, vsega skupaj pa nič dejansko uporabnega.
uname -o

GoodSatanist ::

NLP (neznani leteči predmet:))) oziroma resneje nevrolingvistično programiranje je samo psihoterapija pravzaprav. Plus tega smo ljudje na to različno dovzetni. Precej je odvisno od tega, kakšne so tvoje siceršnje lingvistične spretnosti, torej talent za učenje jezikov, vključno s spretnostjo obvladovanja maternega jezika ter kako dober slušni spomin imaš. Nekateri si pač bolje zapomnijo stvari, ki jih vidijo (za te je bolj ta fototečaj), drugi pa se zanašamo na sluh.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poplava jezikovnih šol

Oddelek: Loža
164026 (830) Facebook dev

Učenje tujega jezika v alfa/theta stanju

Oddelek: Loža
2419167 (7149) 737
»

Kako se naučiti tuji jezik tekoče?

Oddelek: Loža
3717157 (13098) lobo_feroz
»

Izredni študij ali tečaji?

Oddelek: Šola
292445 (1899) Gandalfar
»

potrdila o znanju racunalnistva (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
596666 (4833) Mr.B

Več podobnih tem