» »

Izdelava in izdaja lastnega programa

Izdelava in izdaja lastnega programa

boss-tech ::

Nekaj me zanima. Starejši in izkušeni kolega iz določene branže ima več idej glede izdelave manjšega programa, ki bi jim olajšal določene zadeve, oz nebi bilo več potrebno določenih zadev pisati na list.
Zadeva je takšna, da bi se lahko uporabljala tudi širše, ne samo za določeno firmo. Bila bi namizna aplikacija.

Sedaj pa me zanima kako začeti. Trenutno sem redno zaposlen, tako da bi za projekt delal ob delu. Se pravi da bi morali imeti neko firmo, ki bi me nekako zaposlila? Oz bi prodal produkt njim in potem oni naprej. Da bi bilo vse po pravilih. Seveda se gre tu za manjše denarje.

Sam bi uporabljal npr ubuntu + java + zastonj bazo. Potem tudi nebi verjetno imel problemov s kakšno inšpekcijo ali kaj podobnega? Ali kako to gre.

Kaj je še potrebno upoštevat? Kakšna določila glede varovanja podatkov strank? ... hvala že vnaprej

Duhec ::

Mogoče bi bila primerna kar avtorska pogodba.

carota ::

Zato imaš lahko popoldanski s.p. in sam prodajaš.

boss-tech ::

Si se že vprašal koliko te pride popoldanski s.p. na mesec? Toliko da se mi verjetno nebi izplačalo, ker niti ne vem kakšna bo cena, povpraševanje...je vse še bolj v zraku.

black ice ::

Potem je odgovor na dlani- avtorska pogodba.

carota ::

boss-tech je izjavil:

Si se že vprašal koliko te pride popoldanski s.p. na mesec? Toliko da se mi verjetno nebi izplačalo, ker niti ne vem kakšna bo cena, povpraševanje...je vse še bolj v zraku.

Škoda besed.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odprtje s.p.

Oddelek: Loža
4616390 (9606) Gama
»

s.p. (strani: 1 2 )

7013940 (9428) Vikking
»

Kako poiskati zaposlitev oziroma kako legalizirati moje delo? (strani: 1 2 )

6815647 (12937) St235
»

odprtje s.p-ja

476492 (5759) Okapi
»

Se bolj splača s.p. ali avtorska pogodba?

206887 (6403) IceIceBaby

Več podobnih tem