Forum » Loža » Uporabjen čas dvajsetih
Uporabjen čas dvajsetih
Kona77 ::
Pozdrav!
Eno filozofsko vprašanje, razmišljanje, o neizkorišnenih opcijah pretelkosti. V mislih imam dvajseta leta , torej študentska in sprašujem tiste, ki so starejši in tiste, ki imajo za seboj izkušnje, katere ne bi nikoli izpustili, morda kaka obžalovanja, da nečesar niste naredili.
Vsakršeno mišljenje dobrodošlo, z primitivizmom na ustreznem nivoju, hvala!
Eno filozofsko vprašanje, razmišljanje, o neizkorišnenih opcijah pretelkosti. V mislih imam dvajseta leta , torej študentska in sprašujem tiste, ki so starejši in tiste, ki imajo za seboj izkušnje, katere ne bi nikoli izpustili, morda kaka obžalovanja, da nečesar niste naredili.
Vsakršeno mišljenje dobrodošlo, z primitivizmom na ustreznem nivoju, hvala!
Arto ::
Ker sem s svojo trenutno situacijo zelo zadovoljen ne obžalujem nobene reči iz preteklosti. Butterfly efekt pa to.
kixs ::
P!zda, js se vedno delam tako kot pri dvajsetih
Ja ja... nasvet (za mene)... cimprej "odrasti" in se zavedi svoje odgovornosti do sebe in bliznjih.
Ja ja... nasvet (za mene)... cimprej "odrasti" in se zavedi svoje odgovornosti do sebe in bliznjih.
zee ::
Kaksno rec ze se obzalujem. Zlasti to, da se nisem zacel prej ukvarjati s sportom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
francek1 ::
Žal mi je za vsako, ki jo nisem butnu, pa bi jo lahko...no, pa en izpit bi lahko naredil, da bi imel še en fax...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Kona77 ::
nevem sem mnenja da nek povprečen študent ni neki aktiven glede zadev, ki bi jih lahko počel, pač študij, marsikdo delo, računalnik, družba kar je večinoma to, morda se kasneje izkaže za vse možne aktivnosti, ki bi jih lahko počel, vendar je kasneje z resno službo, vezo, ipd. že prepozno?
lonz ::
Po moje bolš v mladosti neumnosti počet, kot pol ko si star butl.
...arrrrrr, shiver me timbers...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | legalno vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7943 (6247) | Furbo |
» | čistilna naprava - na dvorišču...Oddelek: Loža | 6951 (5300) | T0RN4D0 |
» | Ali se moremo znoret? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14158 (10532) | GoodSatanist |
» | World of Warcraft 'obrnjen' (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 15537 (9573) | FireSnake |
» | V slogi je močOddelek: Problemi človeštva | 1558 (1180) | leinad |