Forum » Mobilne tehnologije » [Android] - Izdelava ozadja
[Android] - Izdelava ozadja
rabida ::
Zdravo!
Rad bi si naredil ozadja za telefon v Photoshop-u. Naredil bi tako, da bi nekaj slik združil skupaj in me zanima, ali je pomembna izbira formata na začetku v Photoshopu, ali je vseeno in potem telefon sam prilagodi velikost?
Hvala in lp
Rad bi si naredil ozadja za telefon v Photoshop-u. Naredil bi tako, da bi nekaj slik združil skupaj in me zanima, ali je pomembna izbira formata na začetku v Photoshopu, ali je vseeno in potem telefon sam prilagodi velikost?
Hvala in lp
MaTTe ::
Če misliš delati to kar mislim, da misliš, potem je najboljše pogledati koliko je velikost zaslona ;)
rabida ::
Zanima me, če je potrebno v photoshopu na začetku izbrati velikost formata, ali telefon že sam prilagodi sliko na velikost zaslona. Ok, hvala, bom poskusil oboje pa bomo videlu. :)
lp
lp
SkyEye90 ::
Na PC si prenesi eno originalno ozadje, ki je na telefonu in preveri velikost. Originalna ozadja se ponavadi točno prilegajo (pixel na pixel).
Če bo telefon moral potem prilagodit sliko vsekakor ne bo tako ostra, kot bi bila sicer :)
Če bo telefon moral potem prilagodit sliko vsekakor ne bo tako ostra, kot bi bila sicer :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Od dizajna do programiranja spletne straniOddelek: Programiranje | 7085 (4509) | Arey |
» | Dodajanje slik na internetOddelek: Pomoč in nasveti | 716 (539) | mayhem |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4007 (3055) | DiTi |
» | Kako postaviti ozadje v CSS-juOddelek: Izdelava spletišč | 4690 (4421) | gnomee |
» | Kupujem monitor ! Kakšne izkušnje z Wide Screen monitorji ?Oddelek: Zvok in slika | 2714 (1910) | HyperKiller |