Forum » Elektrotehnika in elektronika » Service manual za WA65205
Service manual za WA65205
FXMagic ::
A je folk res tko len? V tem času, ko si napisal post tukaj in čakaš na odgovor bi lahko že prebral manual. Evo, iz principa ti ne dam linka do manuala. Use the fucking google.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FXMagic ()
MH0 ::
A je folk res tko len? V tem času, ko si napisal post tukaj in čakaš na odgovor bi lahko že prebral manual. Evo, iz principa ti ne dam linka do manuala. Use the fucking google.
Pa si ti pogledal kaj se na googlu najde? Zgleda, da ne, ker meni razen sumljivih strani kjer prodajajo service manuale za vse možno, ni uspelo najti.
FXMagic ::
Pa si ti pogledal kaj se na googlu najde? Zgleda, da ne, ker meni razen sumljivih strani kjer prodajajo service manuale za vse možno, ni uspelo najti.
Seveda sem pogledal in tudi našel sem manual. Ampak enim se pač mora vse na pladnju prinest.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26518 (6278) | Valvoline |
» | Stran za popravilo tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3236 (2031) | Brane22 |
» | Ali lahko laptop ki je pod garancijo doma nadgradim sam?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2363 (2065) | ZuPk0 |
» | Kako lahko očistim ventilator hp-ja 6830s?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2371 (2311) | Pyr0Beast |
» | Razbiti ekran na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1347) | Pyr0Beast |