Forum » Na cesti » Avtoradio Pioneer DEH-P5700MP
Avtoradio Pioneer DEH-P5700MP
TheNightFox ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje glede tega avtoradia, če ga mogoče kdo ima in mi bo lahko svetoval. Namreč ta radio ima možnost priklopa npr. mp3 predvajalnika preko AUX vhoda, vendar pa se mi tukaj pojavi težava. Ko s tipko Source menjam med TUNER/CD/AUX mi zadnjega sploh ne zazna tako da mi menja le med TUNER in CD. Gledal sem tudi navodila, kjer piše da naj bi moral AUX najprej vklopiti s tipko FUNCTION vendar ko pritiskam to tipko da bi vklopil AUX mi tega ''programa'' sploh ne izpiše. Mogoče ve kdo kaj bi bilo narobe??
lp, Rok
Imam eno vprašanje glede tega avtoradia, če ga mogoče kdo ima in mi bo lahko svetoval. Namreč ta radio ima možnost priklopa npr. mp3 predvajalnika preko AUX vhoda, vendar pa se mi tukaj pojavi težava. Ko s tipko Source menjam med TUNER/CD/AUX mi zadnjega sploh ne zazna tako da mi menja le med TUNER in CD. Gledal sem tudi navodila, kjer piše da naj bi moral AUX najprej vklopiti s tipko FUNCTION vendar ko pritiskam to tipko da bi vklopil AUX mi tega ''programa'' sploh ne izpiše. Mogoče ve kdo kaj bi bilo narobe??
lp, Rok
Naabo ::
Preberi navodila za uporabo (pri nekaterih je potrebno aux input omogočiti v posebnem menuju).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava novega avtoradija v star avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13719 (2367) | cerial |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15122 (9421) | Trupl0 |
» | Modifikacija avtoradija...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1411 (1126) | M Lebowsky |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8610 (5582) | Pyr0Beast |