» »

Modifikacija avtoradija...

Modifikacija avtoradija...

gajfy ::

Imam vprašanje če se da to narediti!!!
V avtomobilu znamke ford imam originalen avtoradijo znamke ford na navadne cd-je.
Sedaj pa bi želel na nek način nekam stlačiti AUX IN da bi lahko poslušal i-PODa in ostale igračke...

Dal bi ga recimo na spominsko mesto 6 in ko bi vklopil to spominsko mesto, bi priključil not iPODA in poslušal muziko...

A SE DA TO IZVESTI???

LP Gajfy
LP gajfy

Samson ::

V trgovinas se dobi en mali vragec, nastavis frekvenco, poisces na radiu in zadeva oddaja muziko na frekvenci ki jo dolocis. Se pa ne spomnim kako se zadevi rece....
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

bluefish ::

je pa zadeva strašno zanič.

dëych ::

Da se, če imaš načrt radija.

misek ::

Jaz sem na Opel Corsa vezal MP3 player na linijo, ki gre iz notranjega CD predvajalnika na audio preklopnik. Nato sem naredil audio CD, na katerem je bil samo en track s tišino. Ko sem želel poslušati zunanji MP3 predvajalnik, sem vključil CD in MP3 predvajalnik. Zadeva je delovala. Če pa CD-ja ne potrebuješ, pa njegov vhod kar odstrani in pusti samo AUX vhod na njem.

gajfy ::

Nena točno tega razumem..
MI lahko še enkrat razložiš ker mi nena potegne najbolj...

Je pa radio kompatibilen s cd vekslerom, samo nimam onih nastavkov da bi lahko radio ven potegno...

Ko kupiš avto ti nič zraven ne dajo...

Bom mogo lastnika poiskat pa da mi to da...
LP gajfy

;-) ::

Avtoradio lahk dobiš ven brez tistih nastavkov. 2 šraufencigra pa gre, al pa palčke od lučk.

M Lebowsky ::

Praviš da ima vhod za veksler. Potem se da naredit, vsaj jaz sem si na pioneerju to naredil. samo dvomim da bo tebi ratalo, glede na to kaka vprašanja postavljaš.
glede pioneerja: najprej moraš najt na netu pinout za konektor od vekslerja, in pa način kako aux vhod softwersko vklopiš.
na konektor nekak namestiš en avdio podaljšek in si ga spelješ ven, kjer boš gor priklopil svojga ipoda. najbolje je če nekje najdeš tak konektor za na kabel, da se pa tudi prilotat direkt v radio, samo je bolj češko za videt...
vklop aux: Pri pioneerju radio ugasneš s tipko, potem pa držiš neko drugo tipko (mislim da f) in se prižge v menu za nastavitve, nekakšen bios. tam vklopiš aux vhod.

iz hardverskega stališča je stvar ista za vse radie, kako se pa to vklopi pa ima vsak drugače. ne moreš pa recimo kar shranit na 6. mesto v spomin....

ali pa @Miskova ideja...

LP, Mitja

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vezava novega avtoradija v star avto

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
2413642 (2290) cerial
»

VW CADDY, 2011 kako, kam audio in usb priklopiti?

Oddelek: Zvok in slika
102369 (2238) zlobcek
»

dodatek USB k avtoradiu CD30 MP3

Oddelek: Na cesti
135379 (5101) guardy
»

Nasvet/pomoč glede avtoradia

Oddelek: Loža
122473 (2257) St235
»

kako povezati mp3 player z avtoradiem