Forum » Igre » dungeon siege -kako naprej??
dungeon siege -kako naprej??
MrX ::
pri 3. poglavju. kjer moraš najti 1. knijigo od trilogije in najdet nekega čarovnika. najdalj kamor lahko pridem je neka jama kjer je polno škorpijonov in pol ni več poti naprej, samo ena luknja v steni. what tha fuck??!!
naj mi nekdo pove,ki je igral,kam morm it. thnx
naj mi nekdo pove,ki je igral,kam morm it. thnx
root987 ::
a je to tam v oni ledeni gori???
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
zdej, ce se prav spomnem(ter te prav razumem) probi jt noter v jamo. ce ne tja, pa sledi nekim napisom. na vsake neki cajta je namrec en tak smerokaz; edn gre nazaj proti mestu(imena ne vem), drugi pa prot mislim da spet mestu katerga imena (spet) ne vem . tk sm jst prso tam do enga kao krizisca pa sm vido onga carovnika. sej tsti pubec je ql ko je se kr mocn. vejko bol mocn od tvojih prejsnjih. ce je to, seveda tam v ledeni gori, jami etc.
--- George Orwell
--- George Orwell
freejack ::
Celotna igra je dokaj omejena z prostostjo hoje, tako da, ti kar hodi po poti in prišel boš do njega. Ko boš, boš vedel.
matr, ko sm se spomno kk fajn je tam se mi ga je kr spet zlustavo. a bi mi ti sendo oni svoj saveplac od one gore. ko mavo naprej sm jst neho igrat ko sm mro formatirat disk pol se enkrat pa nism hoto tam na zacetko. bos prosim???
--- George Orwell
--- George Orwell
mail
dej najnovejsi polozaj kar mas. pa povej se kk vlko je.
dej najnovejsi polozaj kar mas. pa povej se kk vlko je.
--- George Orwell
--- George Orwell
A si srečal enga tipa, na pol mrtvega, ko ti reče da moraš v neko kapelico neki nest? Kakorkoli, v tistem močvirju (mislim da bolj na desni strani) je vhod pod zemljo. Pol pa prideš v mesto unih (ne vem kaj so že; ko na začetku pokaže film, unga z brzico, pa pol un znak na njega pade). No in tam se fajtaš z unimi (kaj? jap, tipi majo brzice, bombe, i još mnogo toga (sej lahk ti tut uporabljaš)). In ko prideš tu do konca, se sfajtaš z enim tipom, pa dobiš palco od unga tipa nazaj, pol pa filmček, pa prideš na drugi strani ven. Pol se pa zgodba nadaljuje.
Uff, uff, pa nekje tam v močvirju je ena ženska, ko prodaja health pa mano, mislim da majo okrog 500 zdravlja une njene flaše. A je že kdo dobil flaško s 1000 zdravlja?
MrX ::
ja, jst mam dve z 1000 zdravja :) najdu sm jih pa v zabojih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrX ()
madona, pole je pa še ono močvirje pa oni zombiji....zarad tstga sm neho igrat. drgac pa v mocvirjih mrs samo hodit kamor gre. pa pazi na hrbet. jst sm mro ene parkrat nalozit igro ker so mi mule fentali.
--- George Orwell
--- George Orwell
da, kejkr sm jst igrav je tam res najbol kurcev del. ejte pubeci, a gremo enkrat eno prek neta uzgat???
--- George Orwell
--- George Orwell
povejte internet povezave pa bo pole gostiv tsti ko ma najhitrejs. jst mam isdn.
--- George Orwell
--- George Orwell
enkrat med vikendom mrma(mrmo) se sprajt pa jt mavo igrat. povej ko bos mev cajt.
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preživeti v naravi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 42969 (24357) | hammock |
» | Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 39555 (32447) | Izi |
» | Odkrit najmanjši eksoplanetOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9783 (8508) | Mipe |
» | painkiller problemOddelek: Igre | 879 (779) | Caligula |
» | jedi knightOddelek: Igre | 978 (798) | LunKi |