» »

Zakaj težave v igrah

Zakaj težave v igrah

MRB0rYS ::

Imam konfiguracijo ki je spodaj.
Težave so pa v igri max payne in warcraft 3, in sicer v max paynu mi vse lepo naloži ko pa hočem zagnat novo igo mi nekaj časa nalaga približno na sredini mi pa vrže ven v windowse. Pri warcraftu pa gre vse lepo samo shranjene igre ne morem ponovno lovdat isto na sredini nekje neha odzivat. Imam windowse xp pro.
b0rys

  • premaknil: gkovac ()

OZZY ::

Zaradi podobnih zajebancij sem se vrnil na win ME, kjer mi vse dala OK.
Sicer pa sem prebral nekje da so novejše igre testirane tudi na win xp, medtem ko so starejše bile na win9x/me in se tako tudi bolj stabilno obnesle v teh okoljih.
Go with the flow.

M&M ::

Po mojem ni problem v Winsih pač pa v konfiguraciji računala. En moj kolega ima iste težave kot ti, pa ima vsaj enkrat boljši računalnik kot ga imam jaz. Uporabljama isti windowse isti software, pa vseeno igre delajo boljše meni kot pa njemu, kar se mi zdi zelo čudno, saj mu igre na 2000 XP in grafiki Ti4200 nikakor ne bi smele "štekati", kar pa se mu ves čas dogaja in to pri istih nastavitvah (resolucija, detajli ITD...) ko jih uporabljam jaz na (da se ne bi kdo slučajno smejal ker je res) celeron 1000 MX440.

Sma se pozanimala pri vseh možnih "strokovnjakih", pa tudi na slo-techu nisma našla pomoči, ker so tukaj sami PAMETNJAKOVIČI, ki jim je vedno vse logično da bi "moralo" delovati, če pa slučajno ne deluje pa ti izpadeš idiot ker vprašaš.

NE ME TOŽIT, KER TO JE LE MOJE SKROMNO MNENJE !

M&M

AngelOfDeath ::

mogoče bo format pomagal :)

flipflop ::

Format pomaga v večini primerov :). Nove driverje si naloži. Vendar pa problem ni v WIN XP,ker jih imam tudi jaz na radeonu 8500LE,pa mi dela WAR 3 bp,max payne mi je pa tudi delal ko sem ga še imel na disku.>:D

M&M ::

Verjemite da Format ne pomaga !! Če sistem ne deluje s navadnimi (starejšimi) gonilniki, potem tudi z najnovejšimi ne bo deloval dosti bolje.
M&M

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M&M ()

boštjan ::

mogoče je pri mrborisu krivo da ma GPU in CPU navit.

Vesoljc ::

kot kaže je problem v samem "loadanju" z diska? fsb->disk?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

MRB0rYS ::

Hm kot je povedal Boštjan, možnost je pri navijanju nevem.
Prej sem mel navito grafično in procesor pol sem vse skup normaliziral kot je bilo na začetku sedaj mi pa Warcraft 3 dela brez težav samo max payne mi še neki ne lovda zmeraj. A je to možno da bi res bilo zaradi navijanja. Zdajle poganjam zraven prime95 test temperatura proca je 53°C -FSB 135, Vcore 1.47.
b0rys

Nutcracker ::

Očitno ima max payne težave v povezavi WinXP+Radeon 9000. Moj frend ma tut to kombinacijo, pa mi prav tako na sredini vrže nazaj na namizje. Pol pa grem gledat na slo-tech forum (uporabi iskanje: max payne) pa vidim, da imajo vsi uporabniki s to grafično enake težave. Pomagal naj bi najnovejši patch za Max Payne.

ganzi ::

Max Payne + radeon 8500le + xp mi tudi ne greta skup isto mi na sred vn vrže.

MRB0rYS ::

Max Payne dela brez težav sem zagnal patch in je OK.
Ampak warcraft 3 tu pa je eno vprašanje, sigurno ne dela če navijem grafično ali cpu kr neki vrže ven ko začnem lovdat eno stopnjo v samo igro gre brez problema samo load game ne gre. Mislim da je nekaj v kernell, ker lahko gledam erors v war 3 direktoriju. Sam a je to možno zakaj se pa pol navija če ne zato da bi šlo vse skup hitreje. Aja če dam vse skup na original frekvence dela tudi war 3 brez blema.
b0rys

boštjan ::

pol pa pač ne navijaj,da boš lahko špilo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20536928 (14947) msms
»

Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22237526 (23242) Sc0ut
»

Največkrat preigrane igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
727612 (5338) Engineer_SLO
»

Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10010000 (6241) Poldi112
»

Naj igre

Oddelek: Igre
292001 (1507) Killer-69

Več podobnih tem