Forum » Sedem umetnosti » Gospodar prstanov razširjea različica...
Gospodar prstanov razširjea različica...
Tito ::
Zanima me, če ima kdo LOTR razširjeno različico v slovenskem jeziku? Zanima me kakšen je prevod?
Switch ::
Zadnjič sem gledal zadevo v BOFu. Imam kar nekaj DVDjev, ampak cena 15 000 SIT za 4 DVDje se mi zdi primerna le za zbiratelje. Prevod je isti kot pri krajši verziji filma, le dodatni prizori so pač dodatno prevedeni.
Gandalfar ::
po pricanju lastnikov ima zadeva tist bilbov uvod, ki nakratko razlozi kaj se je dogajalo v hobitu ter vmes so dolocene scene mickeno daljse.. ene pol ure menda.
alien-w ::
Mislim, da je 27 minut. Sicer je pa res tko, da je uvod mal daljsi, ko Bilbo razlaga o Hobitih, potem Sam in Frodo še v Hobitonu srečata oz vidita wood elfe, pa potem je precej podaljšan del z drugimi wood elfi, ko jim una kraljica v belem tala darila, pa proti koncu se vidi še enkrat Goluma v vodi, k neki plava. Drgac je pa umes se en kup manjsih par sekund dolgih prizorov, ki jih drugace ni.
bf4ed ::
Brez veze, zakaj potem sploh delajo več verzij, kaj ne morejo dat v kino najdaljšo verzijo al kaj?
Ziga Dolhar ::
Hmmm, kaj pa je na ostalih 3 cdjih? (oz. dveh, če so film spravli na dva ;))
https://dolhar.si/
Imortales ::
Film je na dveh devedejih, na ostalih pa so apendikxsi.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | John Wick Chapter 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12295 (404) | oo7 |
» | The Hobbit (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 80134 (58168) | Alamar |
» | Lord Of The Rings - The movie in musicOddelek: Sedem umetnosti | 1963 (1384) | Tr0n |
» | LORIEN (LOTR)Oddelek: Loža | 1693 (1436) | luni |