Forum » Loža » Zaposlitev pri tujem delodajalcu
Zaposlitev pri tujem delodajalcu
JaKecDB ::
Zdravo,
imam eno vprašanje glede zaposlitve.
Nameravam se zaposliti pri tujem delodajalcu za nedoločen čas, storitve pa bi opravljal v Sloveniji kot posrednik. Za to delo bi prejemal tudi plačo.
Mojega delodajalca pa sedaj zanima, ali morava v Pogodbi o zaposlitvi opredeliti enako sistematizacijo mojega delovnega mesta/dela, kot ga bom opravljal v Sloveniji za druga podjetja.
Recimo zelo preprost primer mojega vprašanja:
Ali se lahko pri tujem delodajalcu (po njihovem pravu) zaposlim kot direktor, v Sloveniji pa za slovenska podjetja opravljam delo hišnika:)?
Že vnaprej hvala vsem za trud pri odgovorih,
lp
Jaka D.
imam eno vprašanje glede zaposlitve.
Nameravam se zaposliti pri tujem delodajalcu za nedoločen čas, storitve pa bi opravljal v Sloveniji kot posrednik. Za to delo bi prejemal tudi plačo.
Mojega delodajalca pa sedaj zanima, ali morava v Pogodbi o zaposlitvi opredeliti enako sistematizacijo mojega delovnega mesta/dela, kot ga bom opravljal v Sloveniji za druga podjetja.
Recimo zelo preprost primer mojega vprašanja:
Ali se lahko pri tujem delodajalcu (po njihovem pravu) zaposlim kot direktor, v Sloveniji pa za slovenska podjetja opravljam delo hišnika:)?
Že vnaprej hvala vsem za trud pri odgovorih,
lp
Jaka D.
Ziga Dolhar ::
Naziv delovnega mesta po sistematizaciji in/ali pogodbi o zaposlitvi, ki ureja notranje razmerje med delodajalcem in delavcem, nima veze z nazivom, s katerim se "predstavljaš" tretjim osebam.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijava na delovno mesto in stopnja izobrazbeOddelek: Loža | 2113 (1672) | MadMicka |
» | Neustrezna pogodba o zaposlitvi in izkoriščanje izobrazbene stopnje delavca s straniOddelek: Loža | 10296 (9087) | solatko |
» | Spodrivanje zaposlenihOddelek: Loža | 7856 (5743) | Double_J |
» | odpovedOddelek: Loža | 9794 (6931) | bozicek |
» | Zakonitost pogodbe o zaposlitviOddelek: Loža | 4971 (3913) | imagodei |