Forum » Operacijski sistemi » Linux .exe
Linux .exe
fancylala ::
Kateri progam moram inštalirati v Linux Mint 8 Helena, da bom lahko odpirala .exe? Hvala.
- premaknil iz Programiranje: Gandalfar ()
Aston_11 ::
Jaz sem rešil tako, da sem v virtualbox inštaliral xp-je, ker naša Nlb banka forcira klik.exe. Torej xp v virtualbox za tista dva programa.
za downloadanje kakšnega programa, preprostih iger, melodij ze telefon, ozadij za desktop itd.
Aston_11 ::
Take stvari imaš tudi v linuxu. Kaj konkretno rabiš? Preproste igre ti delajo v brskalniku, razvite pa so tudi za linux, za ozadja tudi ne rabiš extra programa, za dolvlečenje tudi ne.
andromedar ::
obstajajo posebne strani s programi, melodijami in igrami, ki jih lnux prebere?
sicer ne vem, kje si še našla Linux Mint 8 (stara zadeva), ampak na mojem Linux Mint Debian imam 'Software Manager', kjer lahko instaliram programe (tudi igre) - torej ni treba it na nobeno spletno stran.
Še nekaj mi ni jasno...Kakšne melodije misliš? A zvonenja za telefon ali kaj podobnega?
lp
Eh?
panteist ::
Najprej bi priporočal kakšno novejšo verzijo Minta, ker če se ne motim, Helena ni več podprta z updejti. Če si posnameš najnovejšo, boš v Software managerju dobila vse mogoče programe, ki si jih srce zaželi. Za DLjanje melodij in ozadij imaš pa stotine strani, ki nimajo veze z operacijskim sistemom. Le redki zahtevajo DLjanje programa .exe, ki je itak največkrat le navlaka.
Žal so mi inštalirali ta Linux. Sedaj pa ne delajo zvočniki. Je potrebno kaj vpisati? Jih ne zazna sam?
Gapi ::
V mixerju niso na mute??
Kero zvočno kartico imaš?
Če znaš odpret terminal in odtipkat lspci in izpis pejstat tuki bi blo lepo.
Kero zvočno kartico imaš?
Če znaš odpret terminal in odtipkat lspci in izpis pejstat tuki bi blo lepo.
No person is rich enough,to buy back his past.
Icematxyz ::
Linux Mint 8 Helena je zastarela distribucija, ki že leto dni ni več vzdrževana. Zamenjaj.
Deluje. Je bilo za vtakniti zvočnik na sprednjo stran boxa namesto zadaj.
Zanima me še, če je s tem Linuxom mogoče downlodati filme iz Partisa ali Torrentza.
Zanima me še, če je s tem Linuxom mogoče downlodati filme iz Partisa ali Torrentza.
Marat ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zorin OS 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14471 (2157) | 2f4u |
» | Linux Mint vprasanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (525) | sbawe64 |
» | Ubuntu in Windows 7 dual bootOddelek: Pomoč in nasveti | 5713 (4782) | borča |
» | Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12149 (9738) | Hayabusa |