Forum » Pomoč in nasveti » prometni prekršek
prometni prekršek

miranl ::
zdravo,
storil sem prometni prekršek in mi je sodišče izreklo globo ter 18 kazenskih točk, nič ni pa pisalo koliko časa ne smem delat izpita. nobenga datuma ne koliko mesecev. pritožil se nisem, tako sem dobil za plačat sodno takso ki sem jo že plačal(u sodno takso je blo ušteto izrek globe,izrek ene ali več stranskih sankcij ter sklep o začasnem odvzemu vozniškega dovoljenja-kaj naj to pomeni?)
ali dobim še kakšno obvestilo ali so kaj naredili narobe? sploh ne vem kaj naj sedaj naredim, kaj je naslednji korak
storil sem prometni prekršek in mi je sodišče izreklo globo ter 18 kazenskih točk, nič ni pa pisalo koliko časa ne smem delat izpita. nobenga datuma ne koliko mesecev. pritožil se nisem, tako sem dobil za plačat sodno takso ki sem jo že plačal(u sodno takso je blo ušteto izrek globe,izrek ene ali več stranskih sankcij ter sklep o začasnem odvzemu vozniškega dovoljenja-kaj naj to pomeni?)
ali dobim še kakšno obvestilo ali so kaj naredili narobe? sploh ne vem kaj naj sedaj naredim, kaj je naslednji korak
- predlagal izbris: johanblond ()

sese12 ::
Boš še dobil še obvestilo.
Evidenco točk vodijo na upravnih enotah in boš dobil od njih obvestilo.
Evidenco točk vodijo na upravnih enotah in boš dobil od njih obvestilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Redarska zalega (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 27521 (22237) | Mehmed |
» | T2 "terjanje za nazaj" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13086 (9546) | MadMicka |
» | Čakanje na pošto od preiskovalnega sodnikaOddelek: Loža | 2241 (1557) | AndrejS |
» | tožba zaradi povzročitve lažje telesne poškodbeOddelek: Loža | 17255 (13494) | jrtjtejtt |
» | Pravna pomoč - sodna taksa in čuden odvetnikOddelek: Loža | 6033 (5388) | Vikking |