Forum » Pomoč in nasveti » ZASLON PRENOSNIKA-problemi
ZASLON PRENOSNIKA-problemi
matejkreuch ::
POZDRAVLJENI
Imam prenostnik hp pavilion dv7, in že dlje časa mi je kar tako (brez mojega dejanja) iz zgornjega dela ekrana padel en delček, verjetno plastični taki tanek in malo in je obstal nekje 1 cm pred koncem ekrana na sodnji strani. In sedaj ko premikaš oz. hočeš zapreti leptom, na tistem delu kjer je ta delček za ekranom slika malo miga (zgleda isto kot se s prstom dotakneš ekrana). In zraven te pikice se je pojavil nek mali madež verjetno na pixlih, in me skrbi kako naj to odpravim, ali to ni kaj takega.
hvala za odgovor
Imam prenostnik hp pavilion dv7, in že dlje časa mi je kar tako (brez mojega dejanja) iz zgornjega dela ekrana padel en delček, verjetno plastični taki tanek in malo in je obstal nekje 1 cm pred koncem ekrana na sodnji strani. In sedaj ko premikaš oz. hočeš zapreti leptom, na tistem delu kjer je ta delček za ekranom slika malo miga (zgleda isto kot se s prstom dotakneš ekrana). In zraven te pikice se je pojavil nek mali madež verjetno na pixlih, in me skrbi kako naj to odpravim, ali to ni kaj takega.
hvala za odgovor
mihec87 ::
Tisti delček verjetno pritiska na ekran od zadaj...Kaj drugega kot da se odpre in delček vzame ven ter namesti nazaj ali vrže stran ne prostane.Če že ni pustil trajnih posledic na ekranu..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
matejkreuch ::
ja saj to bom verjetno dav nekemu strokovnjaku da mi odpre jaz raje nebom kaj delal. Čisto malo se vidijo posledice, vendar res malo, samo mislim da je vseno bolš če dam to odstraniti ja
hvala lepa
hvala lepa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugaša med prižiganjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (733) | ncop1 |
» | David Cameron gleda CSIOddelek: Novice / NWO | 12277 (9377) | [D]emon |
» | Prenosnik - problemi z ekranomOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (998) | matejkreuch |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4435 (3285) | Michaelosz |
» | Mrtev računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1269) | Yohan del Sud |