Forum » Kaj kupiti » Kateri 2TB notranji disk, ki bo nekaj časa delal
Kateri 2TB notranji disk, ki bo nekaj časa delal
beta1 ::
Vglavnem, želim zamenjat trde diske. Želim kupiti dva trda diska po 2TB in prodat 4 diske po 1TB. Brez nekakšnega večjega doplačila.
Se sploh splača zamenjat diske, kljub temu da gledam da imajo vsi proizvajalci težave pri 2TB diskih z firmwari, death clicki, DOA - dead on arrival? Res nebi rad imel čez nekaj časa neprepoznan disk v biosu. Gledal sem zadnjo Seagate 7200.12. Green diski odpadejo. Sistem imam na SSD.
Seveda grem v to, da nekako vem, če bi sedaj v tem času lahko prodal spodaj naštete brezhibne diske.
Imam pa:
2x Samsung 1TB HD103UJ - 70eur/kos - star 2,5 leta (hlajena, brezhibna)
1x WD MyBook 1TB - 80eur - 3 leta (uporabljen samo za varnostno kopijo vsaka 2 meseca, vmes odklopljen in shranjen v škatli)
1x Fujitsu zunanji - 80eur - 0,5* leta (*garancijsko reklamiran, prej vgrajen WD green, bil zamenjan z Hitachijom. Star je pol leta in ima še več kot 1 leto garancije, priložim papirje, skoraj nič rabljen, ko sem ga dobil sem skopiral 1TB pogledanih matrosk in potem dobesedno pozabil na njega, lahko potrdim z številom obratovanih ur)
Kaj menite bi to spravil v promet?
Se lotim kopiranja podatkov na 2TB diske?
Vsako mnenje zaželjeno.
Hvala
Se sploh splača zamenjat diske, kljub temu da gledam da imajo vsi proizvajalci težave pri 2TB diskih z firmwari, death clicki, DOA - dead on arrival? Res nebi rad imel čez nekaj časa neprepoznan disk v biosu. Gledal sem zadnjo Seagate 7200.12. Green diski odpadejo. Sistem imam na SSD.
Seveda grem v to, da nekako vem, če bi sedaj v tem času lahko prodal spodaj naštete brezhibne diske.
Imam pa:
2x Samsung 1TB HD103UJ - 70eur/kos - star 2,5 leta (hlajena, brezhibna)
1x WD MyBook 1TB - 80eur - 3 leta (uporabljen samo za varnostno kopijo vsaka 2 meseca, vmes odklopljen in shranjen v škatli)
1x Fujitsu zunanji - 80eur - 0,5* leta (*garancijsko reklamiran, prej vgrajen WD green, bil zamenjan z Hitachijom. Star je pol leta in ima še več kot 1 leto garancije, priložim papirje, skoraj nič rabljen, ko sem ga dobil sem skopiral 1TB pogledanih matrosk in potem dobesedno pozabil na njega, lahko potrdim z številom obratovanih ur)
Kaj menite bi to spravil v promet?
Se lotim kopiranja podatkov na 2TB diske?
Vsako mnenje zaželjeno.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi diski 2019 - število plošč (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11385 (7272) | GR2 |
» | Notranji trdi disk 2TB - 5 različnih vrst ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13775 (12269) | SanAndreas |
» | Večdesetodstotna podražitev trdih diskov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 67058 (46320) | D3m |
» | Trdi diski in cene ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10970 (7723) | Dr_M |
» | Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 35028 (15178) | xyxyxyxy |