Forum » Pomoč in nasveti » Youtube predvaja samo zvok
Youtube predvaja samo zvok
sokel ::
Lp!
Mi lahko povete, če tudi vam naredi isto in sliŠite samo zvok, slike pa ni. Namesto videa so beli kvadratki. Je to kakŠna napaka, ali so zablorkirali youtube video?
Do danes je skoz delovalo normalno.
Hvala
Mi lahko povete, če tudi vam naredi isto in sliŠite samo zvok, slike pa ni. Namesto videa so beli kvadratki. Je to kakŠna napaka, ali so zablorkirali youtube video?
Do danes je skoz delovalo normalno.
Hvala
- polepsal: OmegaBlue ()
Bolf3nk ::
Pravila
6. člen
.....................................................................
Tudi meni je do včeraj delala kristalna krogla. Danes pa mi nekaj popačeno kaže, tako da ne vidim kakšen računalnik imaš.
- kateri OS
- katera grafična
-zadnji gonilniki
- kateri brskalnik
- najnovejši flash
- ali je težava pri vseh videih.
- http://www.youtube.com/html5
itd.
PS: ko bo krogla prišla iz servisa bo mogoče bolj jasno pokazala težavo. Ali pa nam sam pomagaš in poveš
6. člen
.....................................................................
Tudi meni je do včeraj delala kristalna krogla. Danes pa mi nekaj popačeno kaže, tako da ne vidim kakšen računalnik imaš.
- kateri OS
- katera grafična
-zadnji gonilniki
- kateri brskalnik
- najnovejši flash
- ali je težava pri vseh videih.
- http://www.youtube.com/html5
itd.
PS: ko bo krogla prišla iz servisa bo mogoče bolj jasno pokazala težavo. Ali pa nam sam pomagaš in poveš
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
SloBiscuit ::
Joj skor kmrkol k grem ČIST NIKJER NE POVEJO SPECIFIKACIJE NIČESAR NE KOMPA NE HITROST NETA. Prosim, da poveš specifikacije svojega računalnika in hitrost interneta. Kot je pa že mastah rekel updati Flash in Javo.
neznanec555
sokel ::
Nekaj je bilo pri njih narobe ali na strežniku. Drug dan je spet delalo normalno in je bila slika. To se je prvič zgodilo, od kar deluje youtube. Flash sem posodobil, samo je bilo isto, zato sem počakal na drug dan.
Kar se tiče računalnika, še na starih pod 1Ghz je delalo, zato bi tudi na 4Ghz moralo.
Hvala
Kar se tiče računalnika, še na starih pod 1Ghz je delalo, zato bi tudi na 4Ghz moralo.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 26895 (24181) | Qushaak |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9820 (8795) | Gregor3 |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25084 (23488) | Icematxyz |
» | Zakaj Apple ne mara Flasha (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 65217 (59490) | BigWhale |
» | Adobe je jezen na Apple, Apple odgovarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32704 (29617) | sirotka |