» »

SSD problem

SSD problem

powder31 ::

Skratka imam netbook Dell Mini 9 na katerega sem preko USBja naložil neko špansko lite verzijo Windowsa 7. Windows je par dni delal brez problema nato pa mi je ob zagonu začelo javljati tole napako

-Težavo sem probal rešiti s ponovno inštalacijo Windowsa, ampak ne pridem niti do začetka setupa (bootam z USBja, grem čez "windows is loading files" in nato črn ekran in cursor).
Poskusil sem z več različnimi Win7, Visto, XP in Linuxom, povsod ista zgodba, razen pri linuxu se mi ustavi nekje pri začetku inštalacije.
Poskusil sem tudi z več različnimi USBji.
-Na USB sem naložil Linux in ga uspešno zagnal, nato sem probal formatirati disk ampak ni šlo, probal sem še ročno brisati datoteke in je kazalo da sem jih zbrisal ampak so bile ob naslednjem zagonu spet na disku. Parkrat sem še zagnal linux nato mi še to ni več uspelo saj mi je začelo javljat neke napake tako da tudi do linuxa na USBju ne morem več.
-Disk sem probal formatirati z dbanom in mi je lepo formatiral tisto malo particijo ki je velika par MB (nevem kako se ji tehnično reče), pri večji particiji mi je pa javilo napako in ni šlo naprej
-Seveda sem probal tudi use safe mode, recovery diske itd.

Zanima me če ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe oz. kako bi lahko težavo rešil, če se jo sploh da.

Vsaka pomoč je dobrodošla
  • spremenilo: powder31 ()

ABX ::

Zbriši vse particije in začni ponovno.

Če so ti podatki pomembni, kloniraj disk in dej kopijo na stran.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

inštalacija windows xp s trdega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
283151 (2291) ngc2392
»

Apple prenosnik z Windowsi 8.1

204477 (3208) xrotek
»

SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6520081 (2319) Mare2
»

Zunanji trdi disk - O:\is not accessible. The parameter is incorect

133008 (2830) solatko
»

trdi disk se mi je spuntal

81567 (1258) Vice

Več podobnih tem