Forum » Pomoč in nasveti » Zaslužek na internetu (za SLO)
Zaslužek na internetu (za SLO)
MasterKiD ::
Zanima me če kdo pozna kakšno stran kjer lahko "realno" zaslužiš na internetu? (Pa ne mi z nekimi ...Bux)
Lahko tudi,da dobiš nagrade ali pa kaj takega,samo da lahko realno zaslužiš.. :)
Hvala vsem za odgovore :)
Lahko tudi,da dobiš nagrade ali pa kaj takega,samo da lahko realno zaslužiš.. :)
Hvala vsem za odgovore :)
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
PS: Zakaj sem naredil to temo? Veliko jih pravi,da dobro služi preko interneta pa nevem kako.. :)
IceIceBaby ::
Mimovrste.com je en lep primer, kako nekaj zaslužiti preko neta. Ali pa avto.net, nepremičine.net, ringaraja.si in podobno. Lastniki teh portalov zaslužijo po nekaj 100k letno.
IceIceBaby je izjavil:
Mimovrste.com je en lep primer, kako nekaj zaslužiti preko neta. Ali pa avto.net, nepremičine.net, ringaraja.si in podobno. Lastniki teh portalov zaslužijo po nekaj 100k letno.
Mislim spletne strani s kateremi lahko služiš,ne mislim da bi sam izdelal spletno stran ;)
shinko ::
Mi lahko razložiš na kakšen način lastnik portala avto.net ali nepremicnine.net zasluži "nekaj 100k letno"? Saj oglase dajejo privatni uporabniki... ali morejo za oddajo oglasa kaj plačati lastniku al kako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manjši avto, bencin, cca. 5000 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 17670 (14027) | hojnikb |
» | Prodaja starejsega vozilaOddelek: Na cesti | 5234 (3575) | 69charger |
» | Spet en nategun al kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22082 (19008) | Heavy |
» | Nakup avtomobila (do 9000€) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18016 (15823) | trololo2 |
» | Piškotki - kako je to mogočeOddelek: Programiranje | 2514 (2077) | DeeJay |