Forum » Loža » Ali plešete? :)
Ali plešete? :)
Temo vidijo: vsi
Karaya 52 ::
Če ne znaš plesat, je pri bejbah manj klikov.
Sam nagon jih sili, da v ritmiki in gibanju iščejo semenodajalca:)
Torej, kvalitetne plesne vaje doprinesejo k boljšemu seks življenju.
Se veckrat sprasujem v cem je poanta plesa zakaj je za zenske tako pomemben etc. Na koncu sem podlegel pritisku in se lotil plesa, malo iz radovednosti pa tudi vecjega stevila klikov. Se vedno mi ni jasna korealicija med zenskami in plesom, mi je pa takoj postalo jasno, da so nekateri slabi plesalci zaradi tega, ker nimajo lastnosti idealnega moskega. Drugace, moski mora v plesu biti samozavesten, mora voditi, razmiljsati o naslednji potezi, dominirati in hrati biti dovolj nezen, ker ples je le emocionalni izraz - zenskam zelo blizu.
jype ::
Karaya 52> Drugace, moski mora v plesu biti samozavesten, mora voditi, razmiljsati o naslednji potezi, dominirati in hrati biti dovolj nezen, ker ples je le emocionalni izraz - zenskam zelo blizu.
To velja samo za nekatere vrste plesa, btw.
To velja samo za nekatere vrste plesa, btw.
Ziga Dolhar ::
Izgleda že lahko tako ...
Enivej. Z alkoholom pod kapo ne moreš plesat. Lahko migaš in se zviraš. Ampak vsakršnega nenadzorovanja telesnih gibov in poskakovanja v diskačih nekateri žal ne moremo sprejeti za "ples".
In naloga deklet, ki morajo "slediti" plesalcu, ki vodi, je precej težja od "vodenja". In od njih je odvisno, ali ti pustijo vodit ali ne.
Nja, torej je odgovor na jypetov odgovor ... "ne" :).
Enivej. Z alkoholom pod kapo ne moreš plesat. Lahko migaš in se zviraš. Ampak vsakršnega nenadzorovanja telesnih gibov in poskakovanja v diskačih nekateri žal ne moremo sprejeti za "ples".
In naloga deklet, ki morajo "slediti" plesalcu, ki vodi, je precej težja od "vodenja". In od njih je odvisno, ali ti pustijo vodit ali ne.
TOP - bl je sam nihov Dj (je dobr) enkrat bilo Hed Kandi
TUŠ - zdele so bli lih Papaya partyi, drugač pa sm doživu že use Cascada, Funkerman ...
Nja, torej je odgovor na jypetov odgovor ... "ne" :).
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
echo ::
Da ne bo zmede, bi jaz razdelil ples na:
soliranje (največkrat videno na rock koncertih)
poparjen ples :) (valčki, polka, čačača, tango)
skupinski plesi (vlakca, kolo, sirtaki)
Meni se zdi še posebej pomembno, da imaš na partyju možnost vseh treh skupin (recimo), ne da bi izgledal kot debil (recimo).
Razlog, zakaj intelektualci ne bi znal plesat se morda skriva tudi v tem, da se le-ti ponavadi dobro zavedajo, kako izgledajo med plesom. Na začetku vsak deluje leseno, ampak ne-intelektualec se ne obremenjuje s tem in lahko prej doseže zadovoljivo raven, medtem ko je intelektualec osramočen nad svojim premikanjem in potem relativizira svoje neznanje plesa s tem, da je to pač plebejski užitek.
Tr00 intelektualec bo tak razplet predvidel in premagal samega sebe.
Glede alkohola - sam večinoma plešem trezen, ker ne potrebujem alkohola. Samo neroden postanem, če ga preveč spijem.
Morem pa povedati, da sem šele pijan resnično dojel polko in valček. Treznemu sta mi predstavljala samo neke korake in obrate, šele pod vplivom pa sem se naučil elegantno in tekoče premikati.
Danes brez težav povabim na ples in vodim glavo višjo plesalko in pred tem pijem samo gosti sok.
Bi pa še dodal, da je pri poparjenih plesih 3/4 odličnosti v drži. Dolgo časa se mi je zdela to neumnost, zadnje čase me pa vse po vrsti sprašujejo, če sem kdaj treniral ples - pa poznam samo tri slike pri polki :)
soliranje (največkrat videno na rock koncertih)
poparjen ples :) (valčki, polka, čačača, tango)
skupinski plesi (vlakca, kolo, sirtaki)
Meni se zdi še posebej pomembno, da imaš na partyju možnost vseh treh skupin (recimo), ne da bi izgledal kot debil (recimo).
Razlog, zakaj intelektualci ne bi znal plesat se morda skriva tudi v tem, da se le-ti ponavadi dobro zavedajo, kako izgledajo med plesom. Na začetku vsak deluje leseno, ampak ne-intelektualec se ne obremenjuje s tem in lahko prej doseže zadovoljivo raven, medtem ko je intelektualec osramočen nad svojim premikanjem in potem relativizira svoje neznanje plesa s tem, da je to pač plebejski užitek.
Glede alkohola - sam večinoma plešem trezen, ker ne potrebujem alkohola. Samo neroden postanem, če ga preveč spijem.
Morem pa povedati, da sem šele pijan resnično dojel polko in valček. Treznemu sta mi predstavljala samo neke korake in obrate, šele pod vplivom pa sem se naučil elegantno in tekoče premikati.
Danes brez težav povabim na ples in vodim glavo višjo plesalko in pred tem pijem samo gosti sok.
Bi pa še dodal, da je pri poparjenih plesih 3/4 odličnosti v drži. Dolgo časa se mi je zdela to neumnost, zadnje čase me pa vse po vrsti sprašujejo, če sem kdaj treniral ples - pa poznam samo tri slike pri polki :)
Vitez ::
Ramon dekers je izjavil:
no ampak so pa zrihtane. Se ne da primerjat z babami iz k4.
Aja, to tebe cel čas frustrira. Da se finoče ne trudijo okoli tebe. Nerealistična pričakovanja?
Ramon dekers ::
kje pa je bila ta (moja) izjava opaženalol, kaj vse nekateri vidite, opazite. Če jih rad gledam še ne pomeni da si jih želim ali da bi se trudil z njimi. V tušu in topu so pač najlepše "fasade".
Ramon dekers> V tušu in topu so pač najlepše "fasade".
To je verjetno stvar okusa. Jaz namazanih ne maram, zato bi očitno dejansko bila napaka, če bi se šunjal po zanikrnih pajzlih, ki jih predlagate nekateri, namesto da se udeležujem vrhunske umetniške produkcije.
To je verjetno stvar okusa. Jaz namazanih ne maram, zato bi očitno dejansko bila napaka, če bi se šunjal po zanikrnih pajzlih, ki jih predlagate nekateri, namesto da se udeležujem vrhunske umetniške produkcije.
Ramon dekers je izjavil:
kje pa je bila ta (moja) izjava opaženalol, kaj vse nekateri vidite, opazite. Če jih rad gledam še ne pomeni da si jih želim ali da bi se trudil z njimi. V tušu in topu so pač najlepše "fasade".
Vem ja, tebe ženske sploh ne zanimajo. Kao.
če grem tja grem zato da si spočijem oči, če grem na koncert grem tja zato da uživam ob glasbi...No meni je pa všeč da se ženska zna spedenat.
Vem ja, tebe ženske sploh ne zanimajo. Kao.
kar se tiče žensk je dejstvo da sem zaenkrat samozadosten, in zato da bom srečen ne potrebujem nikogar. Da pa si lajf zaj... zato da bom pač z nekom ker družba to narekuje pa hvala lepa. Gledam okoli sebe ljudi ki so parčki, samo prepiranja in kup dretja. Meni se s tem pač ne ljubi zajebavat, so pa redke izjeme ki se znajo usklajevat.
Sploh pa nevem zakaj razlagam to tebi, še vedno nevem kje si prebral da si iščem žensko?
ReaRou ::
Vsakemu svoje. Nekateri gredo v Top-a, drugim paše 4ka, spet tretji raje zavijejo v Ortota. Različni smo in hvalabogu, da je tako. Vsak od teh lokalov ima nek svoj koncept.
TOP, vsi vemo, je fancy. Tja se gre, kot ste že omenili, gledat lepe ali raje, urejene punce. Mene moti da je to to kar se tam počne-gleda. Kako je kdo oblečen, kje je potencialen partner itd. Moderen lov. Če se je punca urejala 2 uri se ni zastonj in bo probala taka tut ostat. Razmršena frizura in kapljica znoja tko odpadeta, s tem pa tudi kakšno pretirano gibanje. Noge v petah pa že tako ali tako bolijo. Ples(bolj živahen) absolutno odpade.
KMŠ je druga skrajnost. Tja je najbolj it v trenirki in ne trezen. Drgnjenja je ekstra veliko ker so itak vsi pijani. Playlisto po parih obiskih poznaš na pamet.
Mi pač nismo plesni narod in je to(vsaj ples v paru v diskoteki) še vedno neke vrste tabu. Ne jemlje se ga kot družano zabavno opravilo ampak kot obljubo ali slabše, izzivanje. Zato punce velikokrat najraje plešejo same. V tujini se v kakšnih afriških ali brazilskih barih lahko celo noč v parih pleše kizobmo, ki je kar intimen ples(http://vimeo.com/29041456), pa se vseeno ve, da gre le za ples in zabavo.
Sama plešem zaradi glasbe, če je ta meni všečna lahko plešem cel večer. Ura ali dve plesa je zame najbolj zabaven aerobni trening kar jih poznam. Takrat odkopim (skoraj) vse in uživam. In tega nekateri fantje ne razumejo. Da lahko punce pridejo plesat tut brez kakršnegakoli namena iskat partnerja.
Še nekaj. Ritem in samozavest. To je vse kar moški potrebuje na plesišču. Poleg tega, da se ima fajn. Če sam uživa v glasbi in mu ni nerodno, punce to opazijo. Bolj kot vse sluzavčke zarad katerih se že tko otepajo moških na plesišču.
Btw Iatromantis, dober izbor. Parov Stelar pride začetek marca v Kino Šiška jupijej :)
In ja, premalo plešemo, preveč razmišljamo .
TOP, vsi vemo, je fancy. Tja se gre, kot ste že omenili, gledat lepe ali raje, urejene punce. Mene moti da je to to kar se tam počne-gleda. Kako je kdo oblečen, kje je potencialen partner itd. Moderen lov. Če se je punca urejala 2 uri se ni zastonj in bo probala taka tut ostat. Razmršena frizura in kapljica znoja tko odpadeta, s tem pa tudi kakšno pretirano gibanje. Noge v petah pa že tako ali tako bolijo. Ples(bolj živahen) absolutno odpade.
KMŠ je druga skrajnost. Tja je najbolj it v trenirki in ne trezen. Drgnjenja je ekstra veliko ker so itak vsi pijani. Playlisto po parih obiskih poznaš na pamet.
Mi pač nismo plesni narod in je to(vsaj ples v paru v diskoteki) še vedno neke vrste tabu. Ne jemlje se ga kot družano zabavno opravilo ampak kot obljubo ali slabše, izzivanje. Zato punce velikokrat najraje plešejo same. V tujini se v kakšnih afriških ali brazilskih barih lahko celo noč v parih pleše kizobmo, ki je kar intimen ples(http://vimeo.com/29041456), pa se vseeno ve, da gre le za ples in zabavo.
Sama plešem zaradi glasbe, če je ta meni všečna lahko plešem cel večer. Ura ali dve plesa je zame najbolj zabaven aerobni trening kar jih poznam. Takrat odkopim (skoraj) vse in uživam. In tega nekateri fantje ne razumejo. Da lahko punce pridejo plesat tut brez kakršnegakoli namena iskat partnerja.
Še nekaj. Ritem in samozavest. To je vse kar moški potrebuje na plesišču. Poleg tega, da se ima fajn. Če sam uživa v glasbi in mu ni nerodno, punce to opazijo. Bolj kot vse sluzavčke zarad katerih se že tko otepajo moških na plesišču.
Btw Iatromantis, dober izbor. Parov Stelar pride začetek marca v Kino Šiška jupijej :)
Ramon dekers je izjavil:
Sploh pa nevem zakaj razlagam to tebi, še vedno nevem kje si prebral da si iščem žensko?
Sumljiv si, ker sodeluješ v vseh debatah, kjer se kritizira ženske, hkrati pa žolčno poudarjaš, da te itak ne zanimajo. Malo ono, kislo grozdje. Podoben si marjančku.
ReaRou> Sama plešem zaradi glasbe, če je ta meni všečna lahko plešem cel večer.
Ja, glasba je tudi edino, kar mene lahko pripravi do ritmičnega miganja (med športanjem nikoli ne poslušam glasbe, ker je prenevarno), a ker poslušam predvsem glasbo, ki ni namenjena plesu tudi priložnosti zanj ni ravno mnogo.
ReaRou> Še nekaj. Ritem in samozavest. To je vse kar moški potrebuje na plesišču. Poleg tega, da se ima fajn. Če sam uživa v glasbi in mu ni nerodno, punce to opazijo. Bolj kot vse sluzavčke zarad katerih se že tko otepajo moških na plesišču.
Tudi glede ritma in samozavesti lahko le pritrdim, ne poznam pa pojava sluzavčkov. Verjetno je ta omejen na... Modernejše glasbene zvrsti in diskoteke.
Ja, glasba je tudi edino, kar mene lahko pripravi do ritmičnega miganja (med športanjem nikoli ne poslušam glasbe, ker je prenevarno), a ker poslušam predvsem glasbo, ki ni namenjena plesu tudi priložnosti zanj ni ravno mnogo.
ReaRou> Še nekaj. Ritem in samozavest. To je vse kar moški potrebuje na plesišču. Poleg tega, da se ima fajn. Če sam uživa v glasbi in mu ni nerodno, punce to opazijo. Bolj kot vse sluzavčke zarad katerih se že tko otepajo moških na plesišču.
Tudi glede ritma in samozavesti lahko le pritrdim, ne poznam pa pojava sluzavčkov. Verjetno je ta omejen na... Modernejše glasbene zvrsti in diskoteke.
vitez si že slišal ko je psiholog pokal zasvojenemu s sexom sliko kako naj bi dva občevala.
Psihiater ga je vprašal kaj vidi na sliki. Zasvojenec mu je rekel da sta na sliki dve osebi ki sexata.
Psiholog je nato odgovoril: aha vedel sem res ste zasvojeni s sexom.
Nakar mu zasvojenec odgovori: Jaz? Ti mi kažeš takšne slike...
Upam da boš dojel poanto. Sicer mi je pa zabavno vse skupaj.
lol no. Tudi jaz nevem kdo so sluzavčki.
Psihiater ga je vprašal kaj vidi na sliki. Zasvojenec mu je rekel da sta na sliki dve osebi ki sexata.
Psiholog je nato odgovoril: aha vedel sem res ste zasvojeni s sexom.
Nakar mu zasvojenec odgovori: Jaz? Ti mi kažeš takšne slike...
Upam da boš dojel poanto. Sicer mi je pa zabavno vse skupaj.
ne poznam pa pojava sluzavčkov. Verjetno je ta omejen na... Modernejše glasbene zvrsti in diskoteke.
lol no. Tudi jaz nevem kdo so sluzavčki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
razmišljanje je pozitivno. Zato pri moških prevladuje racio pri ženskah pa emocio. lol. Tisti ki pa radi plešejo, well, tistim pa pač prevaduje emocio...
Ne jemlje se ga kot družano zabavno opravilo ampak kot obljubo ali slabše, izzivanje. Zato punce velikokrat najraje plešejo same. V tujini se v kakšnih afriških ali brazilskih barih lahko celo noč v parih pleše kizobmo, ki je kar intimen ples(http://vimeo.com/29041456), pa se vseeno ve, da gre le za ples in zabavo.
OK, mislim da sem prisel do tipicnega zenskega perpetum mobila, ki spravlja moske ob zivce, gostilne in jarke. Vecina zensk plese zato da so opazene. Jajaja, za zabavo, ples je lahko zabaven ampak v prvi vrsti plesejo da so opazene. Ne plese se po nakljucju v klubih. Ta spin se prenesemo. Potem pa pride drugi del, ki ga ne razresim.
"Punce raje plesejo same" - potem se ne mores pritozevati nad odnosom moskih do plesa. Sicer tudi ne verjamem tej izjavi - plesejo same ko ni okoli dovolj dobrih. In zdaj vidis dilemo moskih, ki na pladnju prinesejo jajca in so stusirani s "plesem sama(tm)" govorom. In osel gre enkrat na led, dvakrat ce je potreben in to zal je.
Karaya 52 si sploh predstavljaš kako se ti dvigne ego da te opazuje 50 tipov ko ženska pleše...njim pa usta do tal...
Ne morem si predstavljati, zal, ker me nikoli ni gledalo 50 zensk v klubu. Si pa predstavljam, da zenska ki se zaveda svoje vrednoti, nad mosko populacijo v svojem zivljenju izvede pravi custveni genocid.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()
no in kaj se potem naredi ko ima tipa in naredi otroka ta odvisnost pa izgine? Pa veš da se ji mora cufat, frustracije so sploh takrat na viški ko se baba stara...in razmišlja...oh kako lepo je bilo...
Mislim, da potrebujete inštruktorja, ki vam bo pokazal, kako poskrbeti, da kot eden izmed 50 moških, ki gledajo ples zapeljive ženske, predstave ne zapustite praznih rok.
Ker ne gre za pretirano težavno opravilo (namen dekleta je izjemno jasen) se mi zdi žalostno, da mnogi tako hitro obupajo, da s predstave pogosto praznih rok odide celo dekle.
Ramon dekers> no in kaj se potem naredi ko ima tipa in naredi otroka ta odvisnost pa izgine? Pa veš da se ji mora cufat, frustracije so sploh takrat na viški ko se baba stara...in razmišlja...oh kako lepo je bilo...
Tu pa pridejo na vrsto dekleta, ki svoje samozavesti ne črpajo iz svoje sposobnosti nanašanja ličil, temveč iz zahtevnejših, globljih dosežkov. Kot partner prešernove nagrajenke lahko potrdim, da kljub naporom, ki jih predstavljata kvalitetna vzgoja otrok in vzdrževanje strokovne izpopolnjenosti ter celo nadgrajevanje obsega znanj, cufanje še vedno ni na meniju. Razmišljanje o "kako lepo" se dotika predvsem prihodnosti, v kateri bodo otroci odrasli, odrasli pa bomo (ponovno) eksperimentirali z oblikami odnosov, ki zahtevajo več časa in pozornosti, kot je omogoča odraščajoč naraščaj.
Ker ne gre za pretirano težavno opravilo (namen dekleta je izjemno jasen) se mi zdi žalostno, da mnogi tako hitro obupajo, da s predstave pogosto praznih rok odide celo dekle.
Ramon dekers> no in kaj se potem naredi ko ima tipa in naredi otroka ta odvisnost pa izgine? Pa veš da se ji mora cufat, frustracije so sploh takrat na viški ko se baba stara...in razmišlja...oh kako lepo je bilo...
Tu pa pridejo na vrsto dekleta, ki svoje samozavesti ne črpajo iz svoje sposobnosti nanašanja ličil, temveč iz zahtevnejših, globljih dosežkov. Kot partner prešernove nagrajenke lahko potrdim, da kljub naporom, ki jih predstavljata kvalitetna vzgoja otrok in vzdrževanje strokovne izpopolnjenosti ter celo nadgrajevanje obsega znanj, cufanje še vedno ni na meniju. Razmišljanje o "kako lepo" se dotika predvsem prihodnosti, v kateri bodo otroci odrasli, odrasli pa bomo (ponovno) eksperimentirali z oblikami odnosov, ki zahtevajo več časa in pozornosti, kot je omogoča odraščajoč naraščaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Mislim, da potrebujete inštruktorja, ki vam bo pokazal, kako poskrbeti, da kot eden izmed 50 moških, ki gledajo ples zapeljive ženske, predstave ne zapustite praznih rok.
in kdo nam bo to pokazal?
Jure lepo da ima tvoja prešernovo nagrado a to meni nič ne pove o njej. Sicer pa se lahko objektivno osredotočimo na temo?
Ramon dekers> in kdo nam bo to pokazal?
Ramon dekers> to meni nič ne pove o njej.
Vem. To pomeni, da njeno življenje ni sestavljeno iz prebiranja tabloidov, nanašanja ličil in poskakovanja po... Topu. Večino časa je, tako kot jaz, preživela za knjigami (v takšni ali drugačni obliki) in na potovanjih (ki se niso končala v nobenem hotelu), posledično pa lahko svojo samozavest črpa iz širine znanja, ki ga poseduje, ne pa iz širine... No, česa drugega.
To ne pomeni, da ne zna plesat, ali da je nihče ne bi pogledal, če bi sama plesala - pomeni pa, da ne potrebuje tako poceni egotripov.
Ramon dekers> to meni nič ne pove o njej.
Vem. To pomeni, da njeno življenje ni sestavljeno iz prebiranja tabloidov, nanašanja ličil in poskakovanja po... Topu. Večino časa je, tako kot jaz, preživela za knjigami (v takšni ali drugačni obliki) in na potovanjih (ki se niso končala v nobenem hotelu), posledično pa lahko svojo samozavest črpa iz širine znanja, ki ga poseduje, ne pa iz širine... No, česa drugega.
To ne pomeni, da ne zna plesat, ali da je nihče ne bi pogledal, če bi sama plesala - pomeni pa, da ne potrebuje tako poceni egotripov.
http://vimeo.com/29041456
Ka to rita dela, ufffff, ne se hecat!
@Rea
"ritem in samozavest" ni tako malo, oboje zahteva precej časa in dela.
"Premalo plešemo, preveč razmišljamo" - ne vem za druge, jaz vedno razmišljam, ko plešem (in dobre ideje sproti tipkam v beležnico telefona). Po mojem premalo razmišljamo in plešemo. Sploh pa premalo razmišljamo med plesom in o plesu.
Včasih se mi zdi, da se nekateri sploh ne zavedajo, kako neumno zgledajo med plesom.
Stvar, ki me vedno zdepresira pa je "šaflanje". Zakaj bi šel nekdo tako plesati? Ne razumem. A je tem ljudem v poseben užitek, da glumijo bedake? Obup.
Ka to rita dela, ufffff, ne se hecat!
@Rea
"ritem in samozavest" ni tako malo, oboje zahteva precej časa in dela.
"Premalo plešemo, preveč razmišljamo" - ne vem za druge, jaz vedno razmišljam, ko plešem (in dobre ideje sproti tipkam v beležnico telefona). Po mojem premalo razmišljamo in plešemo. Sploh pa premalo razmišljamo med plesom in o plesu.
Včasih se mi zdi, da se nekateri sploh ne zavedajo, kako neumno zgledajo med plesom.
Stvar, ki me vedno zdepresira pa je "šaflanje". Zakaj bi šel nekdo tako plesati? Ne razumem. A je tem ljudem v poseben užitek, da glumijo bedake? Obup.
marijancek ::
Tear_DR0P ::
pa si pogledal kdaj korake? nekateri so dost zajebani. men je že užitek it na kak break beat party, pa tam samo gledat ljudi kako plešejo - ker tako in tako ne znam dovolj dobro zanje.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Ramon dekers je izjavil:
no in kaj se potem naredi ko ima tipa in naredi otroka ta odvisnost pa izgine? Pa veš da se ji mora cufat, frustracije so sploh takrat na viški ko se baba stara...in razmišlja...oh kako lepo je bilo...
Kot sem ti že napisal, tvoja kapitalna napaka je, da o vsem glede ženske populacije sklepaš na podlagi žensk, ki hodijo v Top.
LOL; kot sem že napisal, eni se sploh ne zavedate, kakšna tržna niša je ples, kar se lovljenja žensk tiče. Ampak, ostranite zabubljeni v svojih prepričanjih, nimam nič proti, smao pol ne spet 10 tem odpirat, kje bi kakšno spoznali.
kalko ::
LOL; kot sem že napisal, eni se sploh ne zavedate, kakšna tržna niša je ples, kar se lovljenja žensk tiče. Ampak, ostranite zabubljeni v svojih prepričanjih, nimam nič proti, smao pol ne spet 10 tem odpirat, kje bi kakšno spoznali.
Tržna niša so tudi srčni kirurgi. Ampak predvidevam, da si ne želiš, da bi te operiral takšen, ki je šel v ta poklic samo zato, ker je "tržna niša".
Fora je tud v tem, da sploh ni treba veliko znanja za plesanje, kot si marsikdo zmotno predstavlja. Pravzaprav je za lovljenje boljše, če zelo dobro obvladaš samo osnovni korak in obrat, kot pa da poznaš celo knjižico slik na pamet. Pri spoznavanju sploh ni preveč pametno razkazovat svojih plesnih sposobnosti, ker ni nujno, da jih bo soplesalka dohitevala :)
Če pa pokažeš pravo mero samozavesti in čvrstosti, ter se znaš opravičit, ko narediš napako (včasih jo je dobro pohodit, sploh če bi rada sama prevzela vajeti v roke), si zmagal.
Zakaj pa ne? Če ima potrebne sposobnosti in mu diši kirurška plača, me kamot zaflika.
Res ni nobene potrebe, da iz svojega altruizma dela nadure in potem zaradi izmozganosti naredi napako...
Če pa pokažeš pravo mero samozavesti in čvrstosti, ter se znaš opravičit, ko narediš napako (včasih jo je dobro pohodit, sploh če bi rada sama prevzela vajeti v roke), si zmagal.
Tržna niša so tudi srčni kirurgi. Ampak predvidevam, da si ne želiš, da bi te operiral takšen, ki je šel v ta poklic samo zato, ker je "tržna niša".
Zakaj pa ne? Če ima potrebne sposobnosti in mu diši kirurška plača, me kamot zaflika.
Res ni nobene potrebe, da iz svojega altruizma dela nadure in potem zaradi izmozganosti naredi napako...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: echo ()
Mipe ::
Tržna niša? Ali se sploh zavedate, kakšne ženske se udeležujejo plesnih tečajev? Morda so vaš tip, moj pa že ne.
Žalostno stereotipiziranje in tolaženje samega sebe.
Pravzaprav nucaš samo eno dobro žensko najti (ki še ni zasedena), nič več. Vedoželjna ženska, ki ima rada aktivnosti v dvoje in je ni strah nove izkušnje - kaj več si še želiš?
Pravzaprav nucaš samo eno dobro žensko najti (ki še ni zasedena), nič več. Vedoželjna ženska, ki ima rada aktivnosti v dvoje in je ni strah nove izkušnje - kaj več si še želiš?
Racko ::
http://vimeo.com/29041456
egzekli.
Podoben gnev občutim tudi pri spodnjem videu. Skratka, ljudje s takšno mentaliteto so vedno prisotni, s tem da ima vsaka doba svoje značilnosti. Včasih so ženske vlažili s kikirikanjem in jodlanjem, danes jih očitno s shufflanjem in šravfanjem žarnic.
Pimoz ::
@echo
wau true intelektulac sm xD
wau true intelektulac sm xD
Tear_DR0P ::
Sem pogledal.
Saj je vseeno, kakšna je zahtevnost - vtis je važen.
sicer sem te videe pogledal samo po 1x ampak name so naredili kar dober vtis. izviren spot, ki ne gradi na napol nagih babah, nakitu in dragih avtomobilih
"Figures don't lie, but liars figure."
A tole si mislu?
Not impressed. Attention whores.
Je pa razlika, če shuflaš na shufle-partyju al pa na navadnem sobotnem večeru ob komerciali.
Kak ti nej rečem... Ne vidim bistva v tem. Podobno kot igranje kitare - ziher je ne zna vsak in takoj privabiš pozornost, če obvladaš. Samo se še zmeraj ne more primerjati z dobrim mp3jem, ki ga lahko vsak zripa iz originalnega CDja
Alexis zame super pleše - brez pretiravanja, brez skilla, še zmer pa z velik stila.
Za dečke pa... recimo Kid Cudi (razen par scen kjer pretirava)
Pač skulirano, brez skakanja in kriljenja z rokami.
Tole je sam neki na prvo žogo, ziher bi lahko tut kej boljšga našel.
PS: kako bi naj zgledal povprečen dubstep ples na partyju? Poslušam ga z največjim veseljem, ampak po pravici povedano sem bil rahlo zmeden (čeprav sem komaj čakal), ko je Deadmau5 na Iliriji začel z Raise Your Weapon
Tole je še najbližje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ples je to?Oddelek: Sedem umetnosti | 3141 (1672) | leo876 |
⊘ | Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 45687 (41351) | jype |
» | iščem soplesalkoOddelek: Loža | 11809 (9383) | Mare2 |
» | Kam za vikend peljat punco plesat?Oddelek: Loža | 3276 (2613) | profii |
» | Plesne šoleOddelek: Loža | 4357 (4314) | kixs |