Forum » Loža » Iščem risanko
Iščem risanko
TheHockey ::
Pozdravljeni,
rabil bi pomoč pri neki risanki, namreč iščem jo pa jo ne najdem. Gre se o nekem belem duhcu, pa o neki črni kosmati stvarci. Vrteli so pa jo na živ žav-u, pa zelo je stara. Če se komu kaj svita za kaj bi šlo mi naj prosim pove.
Lep pozdrav, hvala.
rabil bi pomoč pri neki risanki, namreč iščem jo pa jo ne najdem. Gre se o nekem belem duhcu, pa o neki črni kosmati stvarci. Vrteli so pa jo na živ žav-u, pa zelo je stara. Če se komu kaj svita za kaj bi šlo mi naj prosim pove.
Lep pozdrav, hvala.
Xserces ::
*BUMP* da nebom nove teme odpiral. Iščem risanko ki se jo bledo spomnim iz otroštva.
Bila je neka grupa ljudi ki so pomagali drugim. Vsak od teh ljudi v grupi je imel neko posebno prevozno sredstvo xD. Nekdo je imel neko letečo plovilo, drugi je imel nek ogromen avto itd :) vec se pa nemorm spomnt. Vem pa da so imeli ta plovila spravljena pod goro. Ne spomnim pa se točno kako je bila risanka narejena. Meni se zdi da kot lutke. Če mogoče kšnmu pade na pamet kaj iscem.
Bila je neka grupa ljudi ki so pomagali drugim. Vsak od teh ljudi v grupi je imel neko posebno prevozno sredstvo xD. Nekdo je imel neko letečo plovilo, drugi je imel nek ogromen avto itd :) vec se pa nemorm spomnt. Vem pa da so imeli ta plovila spravljena pod goro. Ne spomnim pa se točno kako je bila risanka narejena. Meni se zdi da kot lutke. Če mogoče kšnmu pade na pamet kaj iscem.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
mr1two ::
Predlagam ogled strani slo cartoon, ki drži bazo malodane vseh risank. Jaz sem tam našu par originalnih naslovov, ker so poleg opisa običajno tudi slikce.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Xserces ::
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
krtekslo ::
Če se lahko pridružim še jaz: se kdo spomne risanke iz srede 90ih, v kateri nastopa kuža, ki vsako jutro z rudarjem odide v rudnik. Tam se mu dogajajo vse sorte prigode. Se je kdo spomni? :)
fantasycamp ::
svenica ::
naslov risanke s kužanom v rudniku je 'Lobo', če se prav spomnim
"Every man takes the limits of his own field of vision
for the limits of the world." - A. Schopenhauer
for the limits of the world." - A. Schopenhauer
opeter ::
@fantasycamp, hej, to je od istega avtorja kot Hrabri mišek
Glej moj podpis.
Glej moj podpis.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nostalgija. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15747 (2529) | meho7 |
» | Telebajski (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15440 (14101) | DjJuvan |
» | Iscem 2 risanki in 1 grozlivkoOddelek: Sedem umetnosti | 2972 (2841) | oo7 |
» | Risanke iz 80' (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21906 (21047) | BigWhale |
» | RisankeOddelek: Sedem umetnosti | 4352 (4068) | Azrael |