Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje Prenosnika HP Core #1 90°
Pregrevanje Prenosnika HP Core #1 90°
BlueBerry ::
Pozdravljeni,
imam hp 4720s kupil sem ga poleti in ga takrat še dosti uporabljal za igre. Igral sem srednje zahtevne igre TDU2, rFactor...
Sedaj pa je zima in spet sem naložil nekaj manj zahtevnih iger NHL09, StrongHold in računalnik se po 20minutah igranja začne močno pregrevat.
Prenosnik sem odprl in ni nevem kako zasvinan ventilator pa se vrti. Pregreva se na levem delu pri črkah asdf.
Grafična kartica je integrirana.
Vem, da ni namenjen igram ga tudi nisem kupil zato igram občasno ampak zanimivo mi je poleti se ni nikoli sklopil pa je bilo bolj vroče sedaj pa, ko pride Core#1 na 90° je ponavadi izklop.
Kaj bi še lahko pogledal oz. bilo narobe ali je naslednja postaja že servis?
imam hp 4720s kupil sem ga poleti in ga takrat še dosti uporabljal za igre. Igral sem srednje zahtevne igre TDU2, rFactor...
Sedaj pa je zima in spet sem naložil nekaj manj zahtevnih iger NHL09, StrongHold in računalnik se po 20minutah igranja začne močno pregrevat.
Prenosnik sem odprl in ni nevem kako zasvinan ventilator pa se vrti. Pregreva se na levem delu pri črkah asdf.
Grafična kartica je integrirana.
Vem, da ni namenjen igram ga tudi nisem kupil zato igram občasno ampak zanimivo mi je poleti se ni nikoli sklopil pa je bilo bolj vroče sedaj pa, ko pride Core#1 na 90° je ponavadi izklop.
Kaj bi še lahko pogledal oz. bilo narobe ali je naslednja postaja že servis?
- spremenil: BlueBerry ()
Silvo ::
Mogoče ne zgleda,je pa sigurno"zapacan" nekje kjer ne vidiš.
Spihaj hladilnik,ventilator...namaži novo pasto in poročaj.
lp
Spihaj hladilnik,ventilator...namaži novo pasto in poročaj.
lp
Silvo
Voluharr ::
Če ventilator tuli na polno in skoraj nič ne piha se je prah nabral med ventilator in hladilnimi rebri. Spihal boš težko oziroma ne bo zaleglo za dolgo. Tako da boš moral razstaviti (ponovno) saj se namreč od nikjer ne vidi tiste 2mm debele obloge. Običajno sta hladilnik in ventilator pritrjena skupaj z nečim podobnim izolir traku.
Backup, VPS, kolokacija: https://reavisys.si
BlueBerry ::
Je res, da ga nisem nekaj veliko podrl samo povrhu, ker je še poln nalepk garancije potem ga bom kar odpeljal na pucanje kam se kaj splača koliko to ponavadi pride ?
Za koliko časa zadošča toliko kot sedaj se pravi ga morm vsake pol leta odpirat :D
Za koliko časa zadošča toliko kot sedaj se pravi ga morm vsake pol leta odpirat :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20467 (19536) | Havq |
» | Segrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1144) | Pyr0Beast |
» | Problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2366 (2091) | Fendt |
» | Hitro "vroča" HD 4850Oddelek: Pomoč in nasveti | 1839 (1602) | r3day |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6998 (5899) | Pyr0Beast |