Forum » Pomoč in nasveti » problemi z dostopnimi pravicami
problemi z dostopnimi pravicami
Dami ::
Delam eno ASP aplikacijo in mam bazo nareto v accessu (.mdb). Stvar mi ne dela kr ne more pisat v bazo kr nimam nastavlenih pravic. Na faksu smo tak nardil da si z desnim gumbom kliknu na bazo in izbral zavihek security ter pol označil full dostop in je delal. Problem je kr meni sploh ne pokaže tega zavihka. Sn bil pri kolegu in mu je delalo. Pa je potem zamenjal ime računalnika in kar naenkrat ni več delalo. Je dal nazaj pa spet nič. Mam xpje in sem administrator na mašini (edini user). Se da kaj nardit al morm formatirat?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
ToniT ::
Izklopi simple file sharing.
Explorer -> Tools -> Folder Options -> View in tam je zadnja možnost Use simple file sharing
Explorer -> Tools -> Folder Options -> View in tam je zadnja možnost Use simple file sharing
Dami ::
ToniT = CAR
Ti ne veš kak sn ti hvaležen ej. Res vielen dank.
Ti ne veš kak sn ti hvaležen ej. Res vielen dank.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3789 (3138) | Kankan |
» | Ročna nastavitev varnosti v registru za wivXP HEOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1231) | Rokomah |
» | Računalnika se ne vidita na mrežiOddelek: Omrežja in internet | 1922 (1661) | vladika |
» | (LAN) Moj racunalnik zahteva geslo za seznam sheranih mapOddelek: Operacijski sistemi | 1685 (1345) | jlpktnst |
» | Windows XP mreza errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1804 (1537) | aliado |