Forum » Pomoč in nasveti » Problem s touchpad - verjetno softwareski
Problem s touchpad - verjetno softwareski
Babel ::
Zdravo!
Touchpad na mojem prenosniku (lenovo s205) nekaj štrajka.
Ob vsakem bujenju/bootu se aktivira in začne noreti v outlooku (loopa F9 za send/receive do neskončnosti) in še kje drugje v office pa kako malenkost zmrda (na primer izbiro updejtov za Windows7).
Če ga izklopim fn+f6 vse dela v redu, pa tudi če ga potem nazaj vklopim je vse ok.
Original drajver sem odstranil, MS-jevega onemogočil, nobene razlike v tem primeru- nori tudi brez drajvera.
Torej noreti začne samo ob prijavi v winse, če ga izklopim in vklopim je ok, zato sklepam na kako software finto.
Zgooglati mi ni uspelo nič uporabnega, ima kdo kako pametno idejo, lepo prosim?
Touchpad na mojem prenosniku (lenovo s205) nekaj štrajka.
Ob vsakem bujenju/bootu se aktivira in začne noreti v outlooku (loopa F9 za send/receive do neskončnosti) in še kje drugje v office pa kako malenkost zmrda (na primer izbiro updejtov za Windows7).
Če ga izklopim fn+f6 vse dela v redu, pa tudi če ga potem nazaj vklopim je vse ok.
Original drajver sem odstranil, MS-jevega onemogočil, nobene razlike v tem primeru- nori tudi brez drajvera.
Torej noreti začne samo ob prijavi v winse, če ga izklopim in vklopim je ok, zato sklepam na kako software finto.
Zgooglati mi ni uspelo nič uporabnega, ima kdo kako pametno idejo, lepo prosim?
Še nekaj: to sem opazil že pred formatiranjem, vmes sem menjal disk in nove winse.
Zdi se mi, da se je začelo to dogajat, ko sem original drajvere naložil (čeprav nisem prepričan o tem). Te drajvere sem odstranil, problem pa ostaja.
Zdi se mi, da se je začelo to dogajat, ko sem original drajvere naložil (čeprav nisem prepričan o tem). Te drajvere sem odstranil, problem pa ostaja.
Problem rešen: kriv ni bil niti drajver miške niti touchpada, ampak drajver zunanje tipkovnice.
Moderator, lahko zapreš vse skupaj.
Moderator, lahko zapreš vse skupaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako onemogočiti touchpad na tipkovnici?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1631 (1182) | SaXsIm |
» | program za drajverjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1109) | Hayabusa |
⊘ | Call of duty 2 in 4Oddelek: Igre | 688 (615) | ahac |
» | Problem z RAID0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1348) | OK.d |
» | Težave s touchpadom in mišjo na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1260 (1224) | Phoebus |