Forum » Pomoč in nasveti » program za drajverje
program za drajverje
fantom333 ::
Pozdravljeni,
zanima me, ce obstaja kaksan brezplačen program z katerim bi na računalnik automatično naložil vse manjkajoče drajvere....
hvala v naprej
zanima me, ce obstaja kaksan brezplačen program z katerim bi na računalnik automatično naložil vse manjkajoče drajvere....
hvala v naprej
MIHAc27 ::
Raznim programom, ki ti samodejno naložijo sam ne zaupam... če so že zastonj pa nič ne najdejo.
Kar hayabusa poslušaj.
Kar hayabusa poslušaj.
fantom333 ::
koga se veseli da isce drajverje po internetu?
daj povejte kaj bolj korisnega prosim, ce veste...
BladE_ ::
Uporabiš lahko program AIDA64 in poslušaj kaj ti pravijo zgoraj, hočejo ti samo dobro!
Akcija - Reakcija
BorutK-73 ::
Tole je bilo včasih, ne vem če so novejše verzije:
Driver Genius
DriverMax
Ampak jaz to nebi uporabljal!
Driver Genius
DriverMax
Ampak jaz to nebi uporabljal!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
RuskiSnajper ::
Pozdravljeni,
hvala v naprej
to ne obstaja
kupi nsabox
Mislim da boš s tem zadovoljen
DriverBooster
takšne stvarem se ponavadi reče webshit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RuskiSnajper ()
RuskiSnajper ::
koga se veseli da isce drajverje po internetu?
če si nub in neveš kje iskat pol pač traja doglo, če se pa hočeš naučit pa moreš dat skozi na težki način.
ko se učiš in če kapiraš gre vedno hitreje, večina folka se ustavi nekje oz kakšni imajo karakter, koliko imajo potrpljenja, in koliko imajo razpona pozornosti, tudi vpliva če so sinovi/hčerke velikih smrdljivih bogatih bankirjev ki se jim celo življenje vse v rit fila vse kaj hočejo, potem to pač seveda vpliva na karakter in s tem mislijo da nerabijo nič vedet ker bo vse namesto njih naredo nek program ali podjetje.
taki programi ki pravijo da ti celi komp zrihtajo v 5 minutah so puni dreka in ti lahko zjebejo cel komp.
večina takih programov ima samo glavne drajvere, ne bo ti najdlo vsega kaj obstaja. Drugo je, da drajverem moraš ponavadi zbrisat in spucat, tak da če program tega ne naredi in samo prepiše se lahko pojavijo čudne stvari ki neboš vedel kako popravit, recimo frame-dropi in slabi FPS v neki stari igri je ponavadi napaka pri inštalaciji drajverjev. Tretje, da se inštalira potiho tak da sploh ne moreš izbrat kaj bi mel, recimo Catalys drivers za AMD/ATI Radeon, ne moreš odstranit reklamic in APP SDK recimo ker ta program samo izbere "express install" kar pomeni default full install in ti nimaš kontrole.
Seveda vse to je za sprejemljivo za uporabnike ki hočejo vse avtomatsko. To je pač trade-off, če delaš sam maš bolše narejeno plačaš pa z časom, če časa ne vložiš pa vložiš denar za profesionalne programe ali pa zastojn pa se jebeš z zjebanim kompom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RuskiSnajper ()
MIHAc27 ::
Če mu je 5 minut iskanja preveč... pol pa najemi računalničarja, da namesto tebe naloži. Evo samo zate akcija 10€ na roke, pa ti poiščem za kateri koli model računalnika.
Najhitreje je še vedno: uradna stran proizvajalca, tam vpišeš model plošče/grafike in to je to.
Najhitreje je še vedno: uradna stran proizvajalca, tam vpišeš model plošče/grafike in to je to.
MrStein ::
Če je brand name PC, potem imaš na proizvajalčevi spletni strani lepo "pakirane" gonilnike zanj.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Hayabusa ::
Na hirens boot cd je nekaj takih zadev gor za backup obstoječih driverjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaže mi da je kapaciteta HDD-ja 500MB, v resnici je pa 750GB. Format ne pomaga.Oddelek: Programska oprema | 3489 (2564) | franci0 |
» | računalnik štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 3378 (3208) | whitefish |
» | Windows 7 - počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 6171 (5737) | Tine:) |
» | Kere programe uporablate za "spedenat" PCOddelek: Programska oprema | 1437 (1265) | RejZoR |