Forum » Zvok in slika » Lcd tv, vprašanje v zvezi z ločjivostjo
Lcd tv, vprašanje v zvezi z ločjivostjo
dolenc ::
Sam hec je da imam izklopljen 1080i, ali 720p ali 1080p. Tudi če na roke šaltam, že v samem meniju, med 720p in 1080i ni opazne razlike(vsaj jaz je ne vidim), ko pa priklopim na 1080p, se opazi da je slika taka kot more bit, ostra. Tudi v špilu, je če gledaš od blizu očitna razlika v žaganih robovih.
Sej čist tko informativno me zanima, če je to možno al se samo meni zdi.
Sej čist tko informativno me zanima, če je to možno al se samo meni zdi.
popster ::
odvisno od tvoje televizije, je samo ena resolucija primerna in lepa, to je nativna resolucija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Senitel ::
Model je Samsung le37a457c1d, prvi guglov zadetek
Ja tole bi bil možen scenarij, samo potem ne vem če bi bila ostrejša slika, črke v meniju so bolj čiste, če je to logično :)
Če prav zastopim, je potem ločljivost, ki jo tv izpiše od pritisku tipke info, tista ločljivost, ki jo dobi na vhodu in ne dejanska prikazana?
Ja tole bi bil možen scenarij, samo potem ne vem če bi bila ostrejša slika, črke v meniju so bolj čiste, če je to logično :)
Če prav zastopim, je potem ločljivost, ki jo tv izpiše od pritisku tipke info, tista ločljivost, ki jo dobi na vhodu in ne dejanska prikazana?
darkolord ::
Resolution - 1366 x 768Mejčkn več je kot 720p - mal je zaradi tega, mal pa zarad antialiasinga, kot pravi Senitel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslednika PS3 in Xbox 360 prihajata šele leta 2014? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 26474 (24398) | revvs |
» | format slike???Oddelek: Zvok in slika | 2270 (2150) | Matev |
» | 37" Full HD ali HD Ready (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22677 (20582) | Yoni |
» | LCD 42" Kaj mu manjka, da je tako 'poceni'?Oddelek: Kaj kupiti | 3522 (1839) | detroit |
» | Razlika med blue-ray in HD ...Oddelek: Zvok in slika | 2205 (2205) | BigFoot |