Forum » Loža » Letno poročilo društva
Letno poročilo društva

DonMatejo ::
Pozdrav.
Sem predsednik fotografskega društva in prosim tiste, ki o tem kaj vedo, da mi napišejo, kaj je potrebno izpolniti za letno poročilo. Kako to gre? Zame je prvič in sem v tem čisto nov in zares bi mi prišla prav vaša pomoč. Zelo ste prijazni, če si vzamete čas.
Meanwhile googlam naprej.
S spoštovanjem,
Matej Meglič
Sem predsednik fotografskega društva in prosim tiste, ki o tem kaj vedo, da mi napišejo, kaj je potrebno izpolniti za letno poročilo. Kako to gre? Zame je prvič in sem v tem čisto nov in zares bi mi prišla prav vaša pomoč. Zelo ste prijazni, če si vzamete čas.
Meanwhile googlam naprej.
S spoštovanjem,
Matej Meglič

Zeberdee ::
Mi ne naredimo čisto nič, pa se še nihče ni obregnil ob nas. Za vse poskrbi računovodja.

harvey ::
Na www.ajpes.si - bodo vsa navodila, roki in obvestila za posamezne subjekte, tudi društva.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | O smiselnosti gasilskih društev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19972 (5158) | titovili |
» | Higienski minimumOddelek: Loža | 4488 (3624) | louser |
» | Odpadna elektronika ni tako velik problem, kot se je zdeloOddelek: Novice / Ostale najave | 10967 (8428) | gruntfürmich |
» | Organi društvaOddelek: Loža | 1878 (1545) | SkIDiver |
» | Zopet vedno slabše delovanje ST (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7843 (5645) | primo~1 |