Forum » Zvok in slika » tv - hifi
tv - hifi
mgv ::
Ok, tu je moj velik problem.
Computer mam prek line-out prikljucen na hifi kar dela brez problemov.
Zdaj sem se tv priključil na line-in od zvocne, da bom lahko tv poslusal na zvocnikih od comp. in hifija.
Problem pa je da ko vkljucim line-in, brni kot zmesano.
Sem iskal po forumu, pa sem zasledil samo probleme glede prikljucitve na hifi... resitev je bila v koaksialnem kablu.
No in jaz tudi odkljucim koaksialni kabel od tv-ja in glej ga, ne brni vec. Samo tv brez koaksialca ni ravno uporaben !
Torej, kaj naj delam??
hvala in lp
Computer mam prek line-out prikljucen na hifi kar dela brez problemov.
Zdaj sem se tv priključil na line-in od zvocne, da bom lahko tv poslusal na zvocnikih od comp. in hifija.
Problem pa je da ko vkljucim line-in, brni kot zmesano.
Sem iskal po forumu, pa sem zasledil samo probleme glede prikljucitve na hifi... resitev je bila v koaksialnem kablu.
No in jaz tudi odkljucim koaksialni kabel od tv-ja in glej ga, ne brni vec. Samo tv brez koaksialca ni ravno uporaben !
Torej, kaj naj delam??
hvala in lp
fictionel ::
kaj pa ce bi tv direkt u stolp prklopu?? pol bi sam prklopu al rac al tv, odvisn kaj bi hotu pocenjat...
gumby ::
100x predebatirano, tudi na tem forumu... išči malo bolj
v glavnem, vezati moraš dva kondenzatorja med kabelsko in TV.
v glavnem, vezati moraš dva kondenzatorja med kabelsko in TV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno ozvočenje za filme v sobi?Oddelek: Zvok in slika | 5614 (4553) | neo5468 |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1512 (1166) | X-Jumper |
» | Koliko kablovja pri Lastovki - Krim (net, telef. TV)Oddelek: Omrežja in internet | 1306 (1053) | Navy |
» | network mp3 player in priklop na HIFIOddelek: Zvok in slika | 1878 (1299) | Okapi |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2072 (1620) | multiscan |