Forum » Na cesti » Ugani avtomobil
Ugani avtomobil
Buggy ::
dzinks63 ::
Zelo zanimiv vw, še pred nekaj leti ga je redno vozil starejši moški iz našega konca, avtomobil nerenoviran, malo rjast, toda brezhibno vozen. Je pravil da so mu ponujali novega golfa za menjavo, toda ni hotel.
radecan ::
vw karmann ghia, luštkan roadster, restavriran pride kar nekaj zelencev ;)
|Gigabyte p67a-d3-b3|Intel i5 2400|Sapphire radeon 6770 1gb vapor-x|
4gb dd3 a-data+4gb corsair 1600mhz ram|LC power Silent Giant v2.3 600w
|Ikonik Transform a10 ohišje|LG L1919S 19` Screen|Samsung 830 64gb
4gb dd3 a-data+4gb corsair 1600mhz ram|LC power Silent Giant v2.3 600w
|Ikonik Transform a10 ohišje|LG L1919S 19` Screen|Samsung 830 64gb
s1m0n ::
Lep avtek ja :) Lahko bi tudi kdo dal kaj novega nevem zakaj se pojavljajo same pozabljene legende :)
Meni se ta dopade tako od zunaj kot od znotraj :) Se mi pa ne dopade firma :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
dzinks63 ::
Saj ni slaba firma, vsaka generacija je boljša, sedaj imajo priznanega evropskega dizajnerja, pa še 7 al koliko že let garancije ima, je pa res kot nek križanec med Audi in BMW.
Bellatrix ::
Lep avtek ja :) Lahko bi tudi kdo dal kaj novega nevem zakaj se pojavljajo same pozabljene legende :)
Jaguar.
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Pa avto je superca (na kvaliteti še naj nekaj naredijo) pa bo 1A :)
Oblikovno mi je lepši od kakršnega koli švaba! Pa če prav je dizajner bil prej pri VW
Je pa res prava mešanca, ampak zelo uspela!
Glede cene pa je za to, da je KIA predrag :)
Oblikovno mi je lepši od kakršnega koli švaba! Pa če prav je dizajner bil prej pri VW
Je pa res prava mešanca, ampak zelo uspela!
Glede cene pa je za to, da je KIA predrag :)
Zgodovina sprememb…
IvoJan ::
bitch please. Supra in skyline STA in vedno bosta legendi japonskega motorsporta in pravtako tudi RX7 s svojim rotary motorjem. straight 6 all the way.
Dr_M ::
;-) ::
Steinkauz ::
Wankel je fail od mašine, tko da rx7 nimaš kej med legende dajat.
Aja, to pravi nekdo, ki si ga drka na dizle?
Nism jst valvoline. FAIL je pač FAIL
Poraba gromozanska, olje žre by design, pa še zdrži en kurac dolgo.
Navaden motor + turbo in to je to. Pa naj bo dizel al pa bencinar
ZaphodBB ::
Če maš dnar, pa hočeš top performance, pa ne rabiš ravno zanesljivosti - zna bit Wankel prav fajn zadeva.
Dr_M ::
Wankel je fail od mašine, tko da rx7 nimaš kej med legende dajat.
Aja, to pravi nekdo, ki si ga drka na dizle?
Ni wankel za vsakodnevno voznjo za na siht. Ce tko gledas, res ni prevec dober, ampak za uzivancijo je pa odlicen.:> Ponuja nekaj, kar recimo dizel nikoli ne bo, uzitek pri voznji :>
ah supercharger je the way to go :)
NISSAN GTR, skylineov naslednik, se je v 3 letih zapisal v avtomobilisticno zgodovino. zakaj? ker je trenutno najbolj izpopolnjen avto na svetu.
bitch please. Supra in skyline STA in vedno bosta legendi japonskega motorsporta in pravtako tudi RX7 s svojim rotary motorjem. straight 6 all the way.
Sta ja za zdaj, novi nebojo pika.
NISSAN GTR, skylineov naslednik, se je v 3 letih zapisal v avtomobilisticno zgodovino. zakaj? ker je trenutno najbolj izpopolnjen avto na svetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IvoJan ()
;-) ::
ta supra na sliki ni noben presežek, skyline so bili že predhodniki legende, supra je bila legenda samo po ravni špuri, to nas žal ne zanima več.
Okapi ::
Evo, sem našel en vir slik, ki ga ne bo mogoče kar preprosti zguglati;-)
Edino malo star je že. Vprašanje ima pa tokrat dva dela - kateri avto je na sliki, in kaj je vir te slike (in še precej zanimivih jih imam od tam na zalogi:-). Za začetek en precej znan prototip, ki ne bi smel povzročati težav ljubiteljem.
O.
Edino malo star je že. Vprašanje ima pa tokrat dva dela - kateri avto je na sliki, in kaj je vir te slike (in še precej zanimivih jih imam od tam na zalogi:-). Za začetek en precej znan prototip, ki ne bi smel povzročati težav ljubiteljem.
O.
Podoben je BMWju E25 Turbo samo ni :)
Pa Maserati Boomerang je podoben!
Pa Maserati Boomerang je podoben!
Zgodovina sprememb…
Ja, samo malo starejši je. Enako kot boomerang je unikat, in kot zanimivost - lani so ga prodali za malo manj kot 1,5 milijona evrov.
O.
O.
Okapi, daj ti raje malo svoj vir zalaufi spet...tole zdej je cist amatersko :D
http://www.itiselectric.com/
http://www.itiselectric.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220546 (48865) | nergac |
» | Slo-Tech 3D Team: Blender Cycles 2.61 BenchmarkOddelek: Navijanje | 1776 (1606) | 2loud4u |
» | RepRap, 3d printer, sposoben 60% avtoreplikacije (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 23296 (18791) | WarpedGone |
» | V Berlinu poteka 50. sejem IFAOddelek: Novice / Android | 3958 (3330) | zcetrt |
⊘ | [Fotografija] Nepojasnjena fotografijaOddelek: Zvok in slika | 1835 (1650) | KoMar- |