Forum » Loža » Facebook security check PROBLEM!
Facebook security check PROBLEM!
roginc ::
The phone number you use can only verify one account. Once you enter your number, you'll receive a code that you'll be able to enter on Facebook to verify your account. Your phone number will only be used to verify your account and will not be shared with anyone without your consent.
Tole mi napiše ko se prijavim v facebook od danes naprej im moram vnesti svojo številko 5x sem vnesel številko in kode mi ne pošlje in mi je napisalo da sem prevečkrat vneseš številko kode pa od nikjer kaj lahko naredim?:(
Tole mi napiše ko se prijavim v facebook od danes naprej im moram vnesti svojo številko 5x sem vnesel številko in kode mi ne pošlje in mi je napisalo da sem prevečkrat vneseš številko kode pa od nikjer kaj lahko naredim?:(
logout ::
Očitno pri Facebooku uvajajo IQ check, da izločijo neprimerne uporabnike. Vsaj po številu enakih vprašanj zadnje čase bi človek to sklepal...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Dr_Piškot ::
Da se en bo vsak dan odpirala nova tema ali 2. Vprašajte pri svojem operateju, da slučajno oni ne blokajo sms-a . . .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon.com Account on Hold: Response RequiredOddelek: Loža | 2332 (957) | T_F_7 |
» | nigerijci še vedno harajo po bolhiOddelek: Loža | 7599 (6524) | sarma832 |
» | Pošiljanje paketa v Nigerijo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 24119 (14004) | St235 |
» | Moneybookers nakazilaOddelek: Pomoč in nasveti | 5181 (4723) | igorigy |
» | ebay+paypal?Oddelek: Loža | 1559 (1475) | pingec |