» »

Resolucija 12000x12000 možna?

Resolucija 12000x12000 možna?

barakus ::

Ali je možno imeti nekakšen panning desktop omenjene velikosti, kjer bi lahko odprl firefox v taki resoluciji in naredi screenshot?

Dobrodošle vse ideje kateri OS/programsko opremo/nastavitve uporabit.

subby ::

z dovolj grafičnimi karticami in monitorji... zakaj pa ne
priporočam ti potem še firefox addon fireshot, ki ti lahko naredi screen vidne vsebine ali pa cele strani, itd...

Moje vprašanje je bilo mišljeno brez dodatnih monitorjev in grafičnih kartic...

Bolj kot guglam bolj se mi zdi, da sem naletel na problem, ki nima trivialne rešitve. Zanimivo, sem si mislil da danes pa sigurno obstaja nek način za simulirat ogromno namizje, čudno.

jype ::

Seveda obstaja. Headless X strežnik poženi s tako resolucijo, v njem poženi firefox, potem pa xwd > dump.xwd ; convert dump.xwd hugescreenshot.png, pa si.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Gandalfar ::

Cisto iz firbca - kaj bos s tako veliko sliko? :)

jype, hvala.

to bi si rad sprintal na A2 list

RejZoR ::

V Win7 vem da obstaja finta kako uporabljat višjo ločljivost kot podpira ekran (tko smo reševal težave na netbookih s samo 600 pik v višino). Ampak je zgornja meja še vedno ne vem, 2560x1920 al neki tazga. Tvoja ločljivost ekrana gre preko vseh standardov, kar zna bit problem.

Jezst bi na tvojem mestu raje kontaktiral ustanovo, ki ima čez ta zemljevid in jih poprosil za vektorsko sliko (oz bitmap, odvisno kaj imajo). Nakar potem sam žongliraš s slednjo. Mogoče ti pa bojo ugodili in bo hitreje kot če se zajebavaš z nekimi hacki.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

RejZoR je izjavil:

Jezst bi na tvojem mestu raje kontaktiral ustanovo, ki ima čez ta zemljevid in jih poprosil za vektorsko sliko (oz bitmap, odvisno kaj imajo). Nakar potem sam žongliraš s slednjo. Mogoče ti pa bojo ugodili in bo hitreje kot če se zajebavaš z nekimi hacki.

Žal pozabljaš, da živimo v Sloveniji...

krneki ::

Ti povsej verjetnoti ti server ne bo izplunu tako visoke resolucije naenkrat.

Voluharr ::

Če hočeš le zelo veliko sliko tega potem je ena od variant, da narediš več manjših slik in jih sestaviš skupaj v eno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moj prvi Jumbo plakat - problem dimenzije

Oddelek: Pomoč in nasveti
335717 (4566) Tac20
»

Težave z baterijo v iPhone 4S (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
8727929 (22218) Spock83
»

Paint.NET (rastrsko) vs Inkscape (vektorsko)

Oddelek: Programska oprema
71353 (1290) slitkx
»

BarCode reader za J2ME telefone

Oddelek: Mobilne tehnologije
92070 (1889) David1994
»

A kdo pozna te fonte?

Oddelek: Pomoč in nasveti
231848 (1522) TheHijacker

Več podobnih tem