Forum » Programska oprema » Resolucija 12000x12000 možna?
Resolucija 12000x12000 možna?
barakus ::
Ali je možno imeti nekakšen panning desktop omenjene velikosti, kjer bi lahko odprl firefox v taki resoluciji in naredi screenshot?
Dobrodošle vse ideje kateri OS/programsko opremo/nastavitve uporabit.
Dobrodošle vse ideje kateri OS/programsko opremo/nastavitve uporabit.
subby ::
z dovolj grafičnimi karticami in monitorji... zakaj pa ne
priporočam ti potem še firefox addon fireshot, ki ti lahko naredi screen vidne vsebine ali pa cele strani, itd...
priporočam ti potem še firefox addon fireshot, ki ti lahko naredi screen vidne vsebine ali pa cele strani, itd...
Bolj kot guglam bolj se mi zdi, da sem naletel na problem, ki nima trivialne rešitve. Zanimivo, sem si mislil da danes pa sigurno obstaja nek način za simulirat ogromno namizje, čudno.
jype ::
Seveda obstaja. Headless X strežnik poženi s tako resolucijo, v njem poženi firefox, potem pa xwd > dump.xwd ; convert dump.xwd hugescreenshot.png, pa si.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
RejZoR ::
V Win7 vem da obstaja finta kako uporabljat višjo ločljivost kot podpira ekran (tko smo reševal težave na netbookih s samo 600 pik v višino). Ampak je zgornja meja še vedno ne vem, 2560x1920 al neki tazga. Tvoja ločljivost ekrana gre preko vseh standardov, kar zna bit problem.
Jezst bi na tvojem mestu raje kontaktiral ustanovo, ki ima čez ta zemljevid in jih poprosil za vektorsko sliko (oz bitmap, odvisno kaj imajo). Nakar potem sam žongliraš s slednjo. Mogoče ti pa bojo ugodili in bo hitreje kot če se zajebavaš z nekimi hacki.
Jezst bi na tvojem mestu raje kontaktiral ustanovo, ki ima čez ta zemljevid in jih poprosil za vektorsko sliko (oz bitmap, odvisno kaj imajo). Nakar potem sam žongliraš s slednjo. Mogoče ti pa bojo ugodili in bo hitreje kot če se zajebavaš z nekimi hacki.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Žal pozabljaš, da živimo v Sloveniji...
Voluharr ::
Če hočeš le zelo veliko sliko tega potem je ena od variant, da narediš več manjših slik in jih sestaviš skupaj v eno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj prvi Jumbo plakat - problem dimenzijeOddelek: Pomoč in nasveti | 5717 (4566) | Tac20 |
» | Težave z baterijo v iPhone 4S (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27929 (22218) | Spock83 |
» | Paint.NET (rastrsko) vs Inkscape (vektorsko)Oddelek: Programska oprema | 1353 (1290) | slitkx |
» | BarCode reader za J2ME telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 2070 (1889) | David1994 |
» | A kdo pozna te fonte?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1848 (1522) | TheHijacker |